מפגש פורום!

פאמקי

New member
יקירותיי...

היה לי מ-ד-ה-י-ם!!! אני לא יכולה לומר אם יותר או פחות, כי אני על ענן כשאני אתכן. היה לי מדהים 'אחר', מדהים של חברות וחברות חדשות. בכל פעם נחשפת לעוד מכן וזה נפלא לי. תודה על כל ההפתעות המרגשות שעשיתן לי (וליונתן שעזר לי להסתתר
), שוב תודה לכולכן, נשים יקרות, על שהנכן, למארגנות המהממות ומרגישה שהפעילה.
כמעט השתמשתי בשם- שימו לב לא לפשל כמוני
.

פאמקי

תודה ענקית לך את אישה מדהימה מקסימה היה לי הכבוד להכירך ואת כולן כמה שחששתי אבל מהר התבדאתי שיהיו רק כאלו בעתיד מפגשים ושבוע נפלא ומתוק לכולנו

ליתוש2

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהיה מדהים

כל הכבוד על האירגון המתוקתק
. פאמקי,מיטל225 וזוגתה,מרגישה וכל המארגנות,..... המיקום המעולה והקריר
הבנות המקסימות והמדהימות
האוכל הטעים והמגוון
הבירה הקרה- שעלתה לי ישר לראש
תותי החברמן
ויונתן
המקסים הגברבר של הפורום, היה כייף ומרגש להכיר אתכן בנות יקרות

המפגש

כל כך ציפיתי למפגש, ולהכיר חלק מכן לפחות, בנות... מצאתי המון בנות מקסימות: האינדיאנית, הרמתגנית, צחוק מתגלגל, מרגישה 111 וזוגתה, פאמקי כמובן, ועוד המון בנות מדהימות אחת אחת (מודה, קשה לי לחבר את כל הניקים לשמות
). מרוב דברים להכיל, ומרוב שרציתי לעכל את כולן, נגמרו לי המילים מדי פעם, והמוח קצת נמחק ועבר לעיתים למצב SNOOZ...
. בנות, יש בכן כל כך הרבה...כוח נשי אמיתי. למדתי המון (וזה רק בדקות הספורות שהמוח היה פעיל).

המפגש המפגש המפגש

היה כיף גדול לפגוש נשים מקסימות וחברות יקרות במפגש, היה מעניין ומרגש להכיר , לשוחח ולצחוק עם בנות חדשות +ותיקות כול הכבוד לך פאמקי על הארגון והתקתוק!!!! ולכול מי שעמלה, טרחה ובישלה :) נהננו מאוד מרגישה 1111 וטלטל החדשה

מרץ80

New member
וואו היה מדהים

חוויה ראשונה עבורי, אין ספק שלא אחרונה.. אתן פשוט נפלאות!! מרגישים שהמפגש נעשה עם הרבה חשיבה, עזרה ואהבה.. פאמקי, את נדירה!! ונראה שהרבה תרמו שם לשלמות היום ואני לא רוצה לפספס אז אני אומר תודה באופן גורף לכל המשקיעניות.
לי אישית, משתתפת יחסית סמויה שהתכתבה עם חלקכן במסרים היה פשוט כייף לראות את הפנים מאחורי הכתיבה.. לפני המפגש הרגשתי כמו המשפט בשיר של יהודית רביץ שאומר: "אבל אני תמיד איתכן, רואה אתכן ואיני נראית".. אולי עכשיו אחרי המפגש זו ההזדמנות שלי לצאת קצת יותר לאויר הפורום ולכתוב לכן יותר. מממ... אומנם לא היה שש-בש.. אז אלפא לא הפסידה הפעם.. אבל בשביל זה יש את הפעם הבאה..

כל הכבוד לצוות המארגן. מאד נהנינו../images/Emo140.gif

כרגיל, הארגון היה לעילא ולעילא, הטבע היה לטובתנו, החברה היתה מאד מאד נעימה והאוכל...טוב, לא כל כך הספקתי לטעום... אם הייתי אוכלת משהו, לא היה לי צ'אנס לדבר כל כך הרבה שטויות
היה כיף לפגוש בותיקות (זה הרגיש כמו פגישת מחזור של הבריגדה) ובחדשות שהצטרפו ובטח הרגישו, תוך זמן קצר ביותר, נוח להתערבב... אז אם לסכם את הענין לא היה משהו בכלל. ממש לא מומלץ
ולך הגב' מרץ 80-הבטחתי שלא תנצחי אותי-הבטחתי וקיימתי. חוק הג'ונגל קובע שאם אין שש בש, אז את לא מנצחת ואני לא מפסידה. תצטרכי להתאמץ יותר כדי להכניע אותי אבל, לא אלמן ישראל, תוכלי להתאמן בינתיים עד לפעם הבאה..(אפילו עדיף על מנת למנוע פאדיחות..). שבוע טוב לכולן,

היה פשוט מקסים ../images/Emo70.gif

המון המון תודה לכל הנשים המקסימות שקיבלו אותי במאור פנים ונתנו לי הרגשה נפלאה למרות שטרם השתתפתי בכתיבה פעילה.. (יתוקן בהמשך
) תודה על שבת קסומה בחברתכן
י. (שהגיעה עם נורית..
)

nuritpm

New member
יקירתי!!! ברוכה הבאה לפורום!!!!!!!

כיף לפגוש אותך כאן. היה כיף כל כך שהצטרפת אלינו לפמגש, שמחה כל כך שנהנית והרגשת נוח. ולי כמובן שהיה נעים וכיף ושמח כל כך לפגוש את כוווולכן! ואיזה כיף היה להגיע הפעם, סוף סוף, עם האשה המקסימה שלי, לבלות יחד שבת שלמה עם חברות יקרות ואשה אהובה, אחחחח משובח!!! תודה לכולכן על האכפתיות שהפגנתן, על ההתעניינות בשלומי ומצבי הרגיש, מעריכה מאד מאד את תשומת הלב, באמת. חיבוקים נורית

טורטיתת

New member
../images/Emo146.gif nuritpm

תודה על העץ המתוק תודה על השיתוף תודה על החיוך תודה על הכל מכל תמסרי תודה גם ל"נהגת" שהביא אותך עד הלום בבטחה ובאהבה... שתמשיכו לאהוב לעד.
חיבוקים מימני

אז מה אם יש לך אישה מדהימה ושווה

עושה עלינו דאווינים?שחצנית אחת, טוב נו האמת שיש על מה היא די מדליקה וסבבה אז יש לך אישור מימני להמשיך לפרגן, אתן פרשיות שאתן לא באות מחר ,יאלה תעשו מאמץ ותבואו.

פאמקי

New member
באה מאהבההה, ברוכה המצטרפת...

רשמית! עוד משהו למדתי עלייך- עומדת בהבטחות
.

למעלה