מפגש פורום!
מחר אנו נפגשות. אחרי כל ההכנות, המסרים, השרשורים... זה מגיע. אתמול התחלתי להרגיש את הלחץ וההתרגשות. לחץ- לסגור קצוות והתרגשות- מלפגוש את החדשות ואת כולכן שוב. ממש התגעגעתי! המסר הזה חשוב לי, כדי לומר לכל החוששות, שאני מחבקת ושבאמת ובתמים, כאחת שכבר עברה את זה, החשש מיותר! אל תילחמו בו, אך תתכוננו להיפרד ממנו מהר, אל תיקשרו אליו מידי, כי הוא יעלם מהר מאוד
. עוד רוצה לומר- תודה!!! אתן רואות את המסרים וההודעות ממני, ויותר "נגיש" לכן להודות לי, אך אני ממש לא לבד באירגון המפגש הזה! יש את טורתיתת, סתם אחת מבולבלת, טלטל חדשה מיטל225 וציפור המדבר- שלא בוחלות בכלום, בקניות, הסעות, התנדבויות, הכנת שילוט, בדיקת מקומות, אירגון, חשיבה יצירתית ועוד, ועוד ועוד... כמובן שיש גם את nuritpm , אוקינוס1 שגם אם, בגלל הנסיבות, אתן פחות איתנו הפעם, אין לי ספק שאתן עוזרות מרחוק וזמינות לכל הקפצה. אז תודה ענקית גם לכן. ותודה ל'מרגישה1111' שהתנדבה לדאוג לחלק של ההכרות וההפעלה שלנו במפגש. שחלילה לא יהיה לנו משעמם
. וכמובן תודה לכן נשים יקרות, על ההתגייסות, על ההענות לכל בקשה שלי, ההתנדבות ושיתוף הפעולה. מחר אודה בחיבוק ענק!
מחר אנו נפגשות. אחרי כל ההכנות, המסרים, השרשורים... זה מגיע. אתמול התחלתי להרגיש את הלחץ וההתרגשות. לחץ- לסגור קצוות והתרגשות- מלפגוש את החדשות ואת כולכן שוב. ממש התגעגעתי! המסר הזה חשוב לי, כדי לומר לכל החוששות, שאני מחבקת ושבאמת ובתמים, כאחת שכבר עברה את זה, החשש מיותר! אל תילחמו בו, אך תתכוננו להיפרד ממנו מהר, אל תיקשרו אליו מידי, כי הוא יעלם מהר מאוד