מפגש פורום!

פאמקי

New member
מפגש פורום!

מחר אנו נפגשות. אחרי כל ההכנות, המסרים, השרשורים... זה מגיע. אתמול התחלתי להרגיש את הלחץ וההתרגשות. לחץ- לסגור קצוות והתרגשות- מלפגוש את החדשות ואת כולכן שוב. ממש התגעגעתי! המסר הזה חשוב לי, כדי לומר לכל החוששות, שאני מחבקת ושבאמת ובתמים, כאחת שכבר עברה את זה, החשש מיותר! אל תילחמו בו, אך תתכוננו להיפרד ממנו מהר, אל תיקשרו אליו מידי, כי הוא יעלם מהר מאוד
. עוד רוצה לומר- תודה!!! אתן רואות את המסרים וההודעות ממני, ויותר "נגיש" לכן להודות לי, אך אני ממש לא לבד באירגון המפגש הזה! יש את טורתיתת, סתם אחת מבולבלת, טלטל חדשה מיטל225 וציפור המדבר- שלא בוחלות בכלום, בקניות, הסעות, התנדבויות, הכנת שילוט, בדיקת מקומות, אירגון, חשיבה יצירתית ועוד, ועוד ועוד... כמובן שיש גם את nuritpm , אוקינוס1 שגם אם, בגלל הנסיבות, אתן פחות איתנו הפעם, אין לי ספק שאתן עוזרות מרחוק וזמינות לכל הקפצה. אז תודה ענקית גם לכן. ותודה ל'מרגישה1111' שהתנדבה לדאוג לחלק של ההכרות וההפעלה שלנו במפגש. שחלילה לא יהיה לנו משעמם
. וכמובן תודה לכן נשים יקרות, על ההתגייסות, על ההענות לכל בקשה שלי, ההתנדבות ושיתוף הפעולה. מחר אודה בחיבוק ענק!

אכן הרגע הגדול הגיע

הייתי בהרבה מפגשים אבל במפגש כזה אף פעם לא חוויתי ואכן עבורי זו טבילת אש עם כל החששות בטוחה שהחשש הוא מיותר וניתן להם כלומר
ול
לעשות את שלהם ובאמת תודה לכל מי שדיברתי במסרים הן עם מיטל המדהימה וגם עימך פאמקי בטוחה שזה חשש מיותר לגמריי אז להת' מחר

natush30

New member
אהלן,

היי מה קורה! אחלה שבת.. איפה המפגש מחר? אשמח להגיע עם זוגתי
) לא קיבלתי מסר בנושא.. תודה יקירתי

פאמקי

New member
קצת מאוחר עכשיו, לא?

ואף אחת לא קיבלה מסר. התהליך הוא פשוט- אנו מעלות הודעה על המפגש, מי שמעוניינת פונה, ובמשך כל החודש, עוקבים אחרי ההודעות בפורום ובמסרים.

natush30

New member
לא ברור הבעיתיות למרות שזה מאוחר.התעניינתי...

מאוחר מאוחר... פעם אחרת. במהלך השבוע לא תמיד נמצאים בפורום אז לא ניתן לדעת.. בקטנה, תבלו בנעימים.

אוססונה

New member
תהנו לכן במפגש.

בוקר ושבת שלום! מי יתן ובאחד המפגשים, יצמח לנו ולכן, עוד "זוג", מתוך באות "הפורום" 30+. תהנו.

טורטיתת

New member
למפגש יצאתי...

לא חוששת, מתרגשת, תפסו אותי געגועים.... גם לאותם מטעמים מעשי ידיינו.. יודעת שמפגש מסוג זה רק מחזק, מחבק, נותן לי אישית כוח לעוד מס' חודשיים - עד המפגש הבאה - מארגנות מפגש מס' 3 צריך כבר להתחיל...
התודה שלי האישיית היא לכל אחת ואחת, לי אישית חשובה כל מילה כל תגובה כל סיפור, כל תחושה, כל הרגשה זה מחזק אותי וגורם לי להרגיש שאני לא לבד!!
דרך צלחה לכולנו.....

ji ji

New member
כמה כיף היה

לצערי הרב, הייתי חייבת לפרוש מוקדם ולא הספקתי להכיר את כולן ו.... טוב, בפעם הבאה להעלות כבר תאריכים? :) נשיקות לכולן תמיד כיף גדול לפגוש אתכן

איזה כי היה

בנות יקרות, כרגיל היה כיף לראות פרצופים מוכרים יותר ומוכרים פחות... חבל שלא הספקתי להכיר יותר את החדשות אבל בדיוק בשביל זה יש את המפגשים העתידיים אז נתראה
מירית זואי ויונתן

בלוז10

New member
היה מדהים וכיף

לראות איתכן בנות ,ואת יונתן להכיר , בדרך חזרה גם קפצתי לראות אם בלוז במקום אז צחקו עלי בחווה ,היה לי מדהים היום

../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif

בנות היה פשוט נפלא
מזמן לא נהנתי כמו שנהנתי היום בצהריים,אתן נפלאות ומיוחדות כל אחת ואחת,הכרתי מעט מן הבנות קצת יותר ומקווה להשלים את החסר במפגשים הבאים. אני רוצה לומר תודה גדולה למייקי על הארגון של המפגש ול"מרגישה111" על ההפעלה החיננית.
נ.ב מתנדבת להכין/לאפות שוב את העוגה,תודה רבה על המחמאות ממי שאהבה......

מבולבלה יקרה

אך זה שאת עושה פדיחות,אך יכול להיות שאני באתי ולא ראיתי אותך ,למה ככה? חסר לך לתת הברזה כזאת שוב,חוצמיזה היתגעגעתי, מה שלומך מותקית?

../images/Emo41.gif סיכום מפגש../images/Emo41.gif

היה מפגש מאוד מיוחד מהמם וכייפי והמון צחוקים תודה מיוחדת לצחוק מתגלגל על הטרמפ בחברתה וגם בהמשך לאוהבת עייניים תודה ענקית לפאמקי המקסימה למיטל לזוגתה לאוקינוס שסוף סוף נפגשנו המון חיבוקים אהבה ותמיכה עם כל החשש שהיה וכל הכל היה כייף ומיוחד וכבר מחכה למפגש הבא מיטל אני אחכה למה שהבטח במפגש הבא

אוקינוס יקירתי

הלכת קצת לפני שהגעתי, טורתיתת באה לקחת אותי מהצומת, מבטיחה לתקן את הטעות בהקדם ולארגן משהו, אצלי הכל בסדר, איך את?

מיטל225

New member
מדהים../images/Emo70.gif

חייבת לציין שהפעם נהנתי יותר! אתן מקסימות! כיף לי שזכיתי להכיר נשים מדהימות כל כך

אני בסדר גמור רק מיתגעגעת

לא רוצה להישמע מאיימת אבל לטובתך תארגני כבר ומהר,

למעלה