מפגש פורום

41מיקה

New member
מפגש פורום

הי פאמקי ! ולכל הבנות ! אני מצטרפת חדשה , מאד מעוניינת להגיע למפגש , האם יש חדשות בנוגע למפגש ? תאריך , מקום , מה להביא וכו' ? אשמח לעדכון ! מיקה

פאמקי

New member
היי מיקה.

ראשית, ברוכה המצטרפת
. ובאשר למפגש, מסתמן כי המפגש יתקיים ב-17.07. לגביי שאר הפרטים, בימים הקרובים יסגרו פרטים. כולן עדיין מוזמנות לשרשר/ לשלוח במסר, רעיונות. בינתיים, קראי את שרשור 'בחירת תאריך', בטוחה כי תצליחי לדלות משם, עוד פרט או שניים
.

41מיקה

New member
תודה על תשובתך המהירה

פאמקי , ראשית , תודה על תשובתך , אשמח מאד להגיע ב 17 לחודש , הבעיה היא שאני עובדת משמרות , לכן אני צריכה לדעת זמן מה מראש , כדי לשריין את התאריך הנל' , אז אם יש לך עדכונים כרגע , אשמח לדעת מראש . שנית , אין לי בעיה להגיע למפגש נשים , אך חוששת להכנס למקום שמרגיש כמו חברה סגורה , מקווה מאד שזה לא כך , ויש אפשרות ליצור קשרים . מקריאה בפורום הבנתי שיש אימהות לילדים ותינוקות , אשמח גם להשתתף באופן פעיל - אני מדריכת החייאת תינוקות , אם זה מעניין , ויש רצון , אני מוכנה להעביר הדרכה כזו ( מקווה שהנושא אינו מעיק , ולדעתי כל אחת צריכה לדעת את זה במיוחד אם היא אמא לתינוק ) . עדכני , בתודה מיקה

כדי לשרשר הודעת תגובה

את צריכה לפתוח את ההודעה שעליה את רוצה להגיב וללחוץ למטה על "הוספת תגובה". ככה ההודעה שלך תהיה מקושרת להודעה שרצית להגיב עליה. ברוכה המצטרפת :)

מיטל225

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo140.gif

רוצה לאמר לך מספר דברים. קודם לגבי החשש שלך מקבוצה סגורה, את יכולה להיות רגועה זה ממש לא ככה. הקבוצה מקבלת כל מצטרפת חדשה לתוכה. אני זוכרת גם את החששות שלי , נורא חששתי שיש קבוצה ושארגיש לא שייכת. והאמיני לי , הרגשתי יותר שייכת משייכת..
בנוסף, אני מאוד בעד שתעבירי לנו שיעור בנושא החייאת תינוקות. אמנם אין לי תינוק, אבל זה ידע שאני חושבת שכדאי שיהיה לכל אחת. ומי יודע אולי בקרוב אחליט שבא לי ילד...

41מיקה

New member
תודה למיטל !

נחמד לעלות לפורום מידי פעם ולקרוא התייחסות להודעה שהשארתי כאן . אז גם אני עונה כי ממש נחמד להרגיש שייכת ולשתף . האמת שאני ממש מצפה לפגוש נשים במסגרת נעימה וליצור חברויות חדשות . אני כבר מרגישה יותר טוב בקשר לפורום ובעוד חודש , כשניפגש , כבר לא ארגיש מה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי ( קבוצה סגורה וכו' ) אז תודה לכן מיטל , פאמקי , אלפא ( לא צריך להיות כריש ולא מכשפה ... רק להיות אמיצה ) כבר מרגישה בטוחה יותר . יום טוב לכולן !

41מיקה

New member
השעה שבה כתבתי את ההודעה ...

למרבה הצער , בגלל סוג העבודה , התרגלתי כבר לחיות בשעות הפוכות הנהוגות אצל אדם נורמלי ... אז מסתבר שלא רק זה הפוך אצלי ... מיקה

הפוך

בשעות שינה זה פחות נחמד לגוף, אבל אם זה בגלל עבודה אז אין בררה. חוץ מזה את משרשרת נפלא. ברוכה הבאה לפורום, מקווה שתמצאי בפורום הזה את כל הטוב שאני מצאתי.

פאמקי

New member
'ככל הנראה',

אומר שרוב הבנות הצביעו ל-17, לא נראה לי שתהיה תפנית חדה בהתפקדות, (באותה הזדמנות, אבקש ממי שלא התפקדה, ורוצה, לשרשר- אפשר לכאן, או לשלוח לי מסר). אז המפגש ב-17.7, בשעה 12:00, בפעם שעברה האחרונות התפזרו רק בסביבות 19:00 (וזה רק בגלל שהיה לנו נחמד
), אך כמובן, שאפשר ללכת מתי שרוצות. ובאשר ל'קבוצות סגורות'- זו פעם שניה, שהחשש הזה עולה מכיוון החדשות. לכן אענה לכולכן... יש כאן נשים מדהימות, שבהחלט לא מתנהגות כחברה סגורה. אכן, נוצרו חברויות, אך אין לי ספק, כי הדבר לא גורם להדרת החדשות. להיפך, הצורך הגדול במפגש נוסף הגיע, על אף החברויות שנוצרו. אז הרגישו נוח והצטרפו. כל מי שתהיה פתוחה להכרויות חדשות, תמצא את עצמה בנינו. מקווה שעניתי, יום נפלא.

פאמקי

New member
ובאשר לרעיון שלך...

הוא נשמע לי מקסים וחשוב, גם לאלו שאינן אמהות. למפגש הזה, התוכנית דיי מובנית, אך נשמע את דעתן של שאר החברות ונוכל לדבר על כך, בהקשר לאחד המפגשים הבאים. תודה.

אין חברה סגורה../images/Emo221.gif

עזבי אותך משטויות. אנחנו לא בכיתה ח' (גם בכיתה ח' לא קיבלו אותי לחברה הסגורה..). בואי, תעשי פרצוף של כריש
, תגידי שלום, תזדהי בכינוי ותדעי שיש עוד כמה וכמה בחורות שקצת חוששות בדיוק כמוך. אם מישהי עיצבנה אותך או סתם לא באה לך בטוב בפורום, זה גם הזמן לסגור חשבונות
אני לא יודעת אם אגיע אז כל מי שתכננה איזה אמבוש, נא להרגע. אם אגיע, אני מתחברת ישר לשש בש. בפעם שעברה הפקרתי את הגיזרה לחובבניות. עכשיו צריך גם להדגים מה זה שש בש
אחרי סטאז' עם בדואים,
סיגריות
וקפה שחור
באמצע המדבר
. ניראה למי בא להיות בשר תותחים ותיענה לאתגר... להשתמע...

פאמקי

New member
אלפא../images/Emo228.gif, אם??

אה, שכחתי את ההסכם בנינו
. פונה בפניה אישית ונרגשת לאלפא- ח'ד, ח'ד שתיים... שומעת? חסר לך שלא תבואי!
(גם אני יודעת לעשות פרצופים מפחידים, להתפקד ומייד!). את רואה מיקה, אצלנו הכל נעשה בעדינות ואהבה
.

אמנם בניק של זואי אבל זו מירית

בתור אלופת דהב אני מוכנה להענות לאתגר ולהוכיח שרוסיות זה הכי הכי

אומנם בניק של מירית אבל זאת זואי...

את גברת, תשמרי על הילד שכל כך רצית שאני אביא לך, ואני אראה שמרוקאיות, בנות לאבות אלופי שש בש, יודעות לקרוע מכשפות.... ואם אני לא אצליח, תנסי את מזלך. עלינו להביא כבוד למשפחה החדשה. אוהבת, ונתראה מחר...

פאמקי

New member
אתן מדליקות!../images/Emo6.gif

וזואי, מה מחר? לא היית אמורה לחזור כבר ביום רביעי? ואני עדיין מחכה....

למעלה