מפגש פורום

taz512

New member
תשובות

תל מונד זה ליד נתניה, ככה שזה לא רחוק מחדרה. זה צמוד לצומת בני דרור. ואולי יהיה אפשר לאחר את זה טיפה, אבל נראה לי שבע שעה טובה, ככה זה ךא יגמר מאוחר מידי. למרות שאני לא הולך לגרש אף אחד. וזיו למה אתה מגלה סודות? הצבע שיער העתידי שלי היה סוד. בקיצור כולם מוזמנים. טאז, השד ומפגש

talytal

New member
יש לך מקום?

כלומר, אם רוב אנשי הפורום יופיעו אצלך בדלת, עלול להיות לך טיפה צפוף As in - "please, air, I need air!" Just asking אני אשמח לבוא, ולתרום את שתי העונות הראשונות של באפי בDVD, אם בא למישהו מרתון. אה, ואת כל שאר העונות על דיסקים צרובים.

the number1 fan

New member
את יכולה לצרוב לי אני אחזיר לך

דיסקים ואם את רוצה גם כסף בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה

Gilmore Fanatic

New member
סביר להניח שאני אוכל לבוא...

כי אני נתנייתית, אז זה ממש ליד
אבל רציתי לדעת, רק כדי שאני לא אהיה מופתעת כשאני אגיע: מה הגילאים של האנשים שבאים? אני בת 16- האם אני אהיה הקטנה ביותר?

Bassman

New member
כנראה שאני לא יבוא

אבל אני בן 17 אז לא תהיי לבד... אם אני יבוא

taz512

New member
תשובות לכולם

כן יהי מקום לכולם לפני חודש היו אצלי בערך 70 איש. אבל אישית אני התפלא עם יגיעו יותר מ20. כעיקרון נשמח לדי וי די. כי התיכנון היה לראות על המחשב ולחבר למערכת סראונד. פשוט לי אישית אין מכשיר די וי די. אז עם תוכלי לנדב מכשיר וקלטות זה יהיה פצצה. וכל הבלאגן מתוכנן עד שאנשים ילכו או יותר נכון 22:00 בלילה. אבל אני מבטיח לא לגרש אף אחד. טאז השד והמפגש

resputin

New member
הערות..

א´. טאזי, מכיוון שאתה קצת סנילי, וקצת חרש, זה רביב, לא ´זיו´, <כן, נכון- שם מוזר.> ב´. עזבו אותכם מדיוידי, אין לבנ אדם מזגן..!!! ג´. אני מקווה שיהיה נחמד, ושאני אוכל לחזור משם בלי שיהרגו אותי בדרך חזרה\נסיעה.. ד´. לאלו שדאגו בקשר לעקומת הגילאים, זה בסדר, אני בן 16 גם..

Buffybot

New member
גם אני בת 16

גרה לא רחוק אז הכל בסדר. אני רק צריכה עוד לבדוק אם אני אוכל להגיע. אז הרוב בטווח הגילאים הזה?

drunk cupid

New member
למי שדאג שהוא הכי הקטן..

אם אני יבוא (מה שלא בטוח) אני יהיה הכי קטנה... אני בת 15...

talytal

New member
פתאום אני מרגישה כל כך זקנה

ואני עוד לא בת 19 אפילו! אם אין לטאזי DVD בבית אז זה די מיותר שאני אביא את שלי- סתם מסורבל לחבר אותו בשביל פרקים שמן הסתם כבר אף אחד לא ממש נלהב לראות (לפחות כשזה עומד מול פרקים מהעונה השישית). מה שכן, אני בהחלט אביא את טריליוני הדיסקים הצרובים שלי. אפילו שאני לא יודעת עד כמה מישהו יהיה מעוניין לשבת לצפות בעשרות ראיונות של כוכבי באפי בכל תכנית אירוח קיימת (כשברובם נאמר פחות או יותר אותו דבר בדיוק). ואם מישהו רוצה עותקים מהדיסקים - פניות בפרטי יתקבלו בשמחה.

Goodboy26

New member
אפשר לראות עונה שישית "דרך" הדיוידי

אם צורבים את הפרקים בתור ויסידי אז בדכ אין בעייה לנגן אותם בדיוידי אל הטלויזיה...אבל בכל מקרה בטח יש לטאז חיבור מהמחשב לטלויזיה?באיזה פורמט הפרקים? ואגב מה גודל הטלויזיה:)? ושאלה הכי חשובה...האם יש לך מיקרוגל שנביא פופקורן ? :) ואת מרגישה זקנה???מה אני אגיד... מי בעד לראות את "האש" בפעם המאה ואחת שירים את ידו:)

buffstar

New member
אני יגיע אני גרה בבני דרור...

בת 15 אז אני משערת שאני הכי קטנה...

למעלה