מפגש פורום

taz512

New member
מפגש פורום

אני וDarth Rosenberg דיברנו והגענו למסקנה שצריך מפגש פורום. גם בשביל שכולם יכירו את כולם, גם בשביל סתם לדבר על באפי. אבל הכי חשוב להחליט מי יותר תותח אנג´ל או ספייק
ועכשיו ברצינות אני נידבתי את הבית שלי במוצ"ש הבא, 20.7.02 בשעה 19:00 נלעס קצת נראה שני פרקים של באפי ונריב קצת. בקיצור יהיה כיף. אז מי שרוצה לבוא יכול להתקשר או לשרשר או לשלוח מייל. רק לא הודעות פרטיות כי יש לי בעיה איתן. הטלפון למי ששואל הוא: 052928320 האיימייל: [email protected] בקיצור יהיה נחמד מאוד. אז מי שמעוניין לבוא מוזמן. בקשר לפרקים שיוקרנו עדיין לא הוחלט סופית. אבל כנראה שהם יהיו מהעונה השישית. אז בואו כולכם. טאז השד והמפגש

Buffy1

New member
רגע

לא אמרת באיזו עיר? אני עדיין לא יודעת אם אני אוכל לבוא... ועד כמה שאני אוהבת את ספייק, אנג´ל יותר שווה

Darth Rosenberg

New member
כל הכבוד לך!!!

קבלי
ו-
וזה בתל מונד... (לי יש כרגע מקום באוטו אם מישהו צריך טרמפ...)

Bassman

New member
זה שזכה באליפות עולם ברכיבה לא משם?

ראיתי בחדשות

pokegirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפשר לשים את התמונה הזאת בכרטיס אישי?

resputin

New member
הלוואי וזה יהיה אצל טאזי, כולכם ת..

..ראו את השינוי הקיוני בצבעי השיער שהוא יעשה, הוא ´מתספייק´ <הופך לספייק, כן אני יודע, המילה הזאת הופרחה בדיוק עכשיו, בלי הרבה מאמצים והשעה היא שלוש בבוקר, כל טענות, הערות והארות- תשמרו לעצמכם! בתודה, המע´..> ו...זהו, חוץ מזה יהיה מגניב, רק הוזהרתם מראש... ... ... אין לו בבית מזגן..זה חתיכת סטייה אבל זה נכון!! טאזי- טאז, אני מציע שתקח מכל השכנים את המגשים של הקרח ותתחיל למלא אותם מים... ... ...

למעלה