מפגש פורום

JUN JUN

New member
מפגש פורום

מי בעד מפגש פורום במסעדה פרסית? gamari יש לך קשרים לא? סדר לנו שולחן בהנחה... אני מבקשת את כל הפנויים פנויות להיות נוכחים במפגש, זו ההזדמנות שלכם לעשות רושם על השדכנית פנים מול פנים
נקבע תאריך אחרי שgamari יסדר לנו מחיר טוב למאורע, gamari הכל תלוי רק בך..לא יהיה מחיר טוב, לא באים, אין לנו כסף . בני זוג, קרובים ומכרים גם מוזמנים למפגש (בייחוד אם הם פנויים
). מסעדה כשרה לא בסופ"ש הצעות ייעול יתקבלו עד ה 30.6 בכתב או בפקס למשרדי הפרלמנט. מי שמצביע משפיע ועכשיו ברצינות, אם אתם מעוניינים להגיע, תשרשרו תאריכים מועדפים ומספר אנשים המגיעים מטעמכם נייה, תמשיך כבודה...לנהל את הפורום והמאורע המרגש..התחילה ולכן תסיים. JUN JUN שידוכים והפקות בע"מ

niya

New member
יוזמה מבורכת...

יאללה תציעו תאריכים, אני אתאים את עצמי (אלא אם לא אוכל
)

JUN JUN

New member
יש לי תאריך..לא סתם תאריך !!! שימו לב ../images/Emo26.gif|

6/7/09- הינו תאריך עוצמתי . שינוי בממשל באיראן כך חזו החוצונים (ראו שרשור מדיום) צריך לחגוג את זה , במסעדה פרסית.. מן הסתם אני מציעה לחגוג את שינוי הממשל בתאריך זה, אולי החוצונים יברכו את כולנו במעמד זה. גם המדיומית גלי מוזמנת לארוע שלנו וגם החוצונים חוצונים, נא להודיע כמה מקומות,ומי מגיע עם בן זוג, שנשמור לכם מקום! JUN JUN

פרויז1

New member
אם זה במועדון הסגור של החוצנים, אז :

את, דליה נייה והחוצנית הראשית של פורום תרבות פרס. פרלמנט של חוצניות יש לי פה...

JUN JUN

New member
אני מחפשת שידוך לחוצן ../images/Emo153.gif

הוא תקשר איתי במסר טלפטי של תפוז, וביקש למצוא למצוא לו חוצנית צעירה ונאה. יש לך מישהי? אם כן, תשדר לי טלפטית...

פרויז1

New member
רגע, ג'ון ג'ון !

קודם אני מנסה לברר את מהם אותם אמצעים בהם מדיום מתַקשר עם חוצן. לכשאגלה שאני מפעיל את כוחותיי, אבדוק, אמצא ואביא לך כלה ראויה לחתן המיועד.

JUN JUN

New member
ומתי אתה מתכוון

להגיב בנושא המפגש שלשמו פתחתי את השרשור הנ"ל?

פרויז1

New member
../images/Emo45.gif

בעד כל מפגש עם כל קבוצה כמעט בכל זמן(לו"ז מראש). אתמול הייתי במפגש עם חברים בעב' בירושלים. דפקנו ארוחת מלכים, טיילנו בדמדומי השקיעה על החומות וראינו ת'אור קולי. היום - על האש עם המשפוחה. מחר יומולדת עם חברה מהתיכון. יום ראשון והלאה פנוי, מצטרף ומבקש לקיים המפגש. כבר ! ימי א' ג' ד' ו' ומוצ"ש. כל הימים בערב, יום ו' אחה"צ. השיטה : מישו יחלק למשתתפים מטלות - מה הוא מביא אתו. או מסעדה או שיטה אחרת.
שבת שלום

פרויז1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif בתיקון :

6.7.09 יוצא ביום ב'. אשנה תכניות ואגיע. אז כמה אנחנו ואיפה המסעדה הפרסית? זה צריך להגיע ל- 50-60 ליחיד.

JUN JUN

New member
נייה

אני משאירה לך את הארגון של המפגש...כי אני לא אוכל לבוא למפגש במהלך יולי-אוגוסט אז...מבחינתי רק בשבועיים - שלושה הבאים מתאים. אני עדיין מחכה שgamari יסדר לנו איזו מסעדה פרסית בהנחה בהתחשב בקשרים שיש לו...אם לא תזיזי עניינים, לא יהיה..

למעלה