מפגש פורום

מפגש פורום

הועלתה הצעה ע"י אתי71 , למפגש בשבועות ,האם אתם פנויים למפגש בחג? במה היתם מעונינים ,,, סופ"ש במלון שיתאים גם לדתיים ?צימר? מאהל? יום טיול ? מפגש לערב גבינות וקריוקי? אשמח לשמוע הצעות טלי

yamkachol

New member
כל הכבוד על היוזמה הברוכה,

כרגע לא יודע עם פנוי בשבועות. לי לא מתאים "יום מפגש פורום". מתאים לי למספר שעות. תזרמו לכם עם האירגון, ואם יתאים לי - מה טוב, ואם לא , אז לא נורא, יופי לכם, ואני בטח אשתלב בפעם אחרת... שיהיה בהצלחה ובהנאה.

פשו שי ת

New member
מפגש בחג שבועות

הייתי שמחה למפגש ביום חול השנה החג יוצא 3 ימים כולל שבת וזה המון זמן וכמובן כאישה דתית לא יכולה לנסוע גם האירוח במלון או צימר יקר יותר אז................... חבל ...............

לורי60

New member
מפגש פורום

שמחתי לקרוא על היוזמה הברוכה ומקווה ל/שתף פעולה בכל מה שיוחלט לורי

li 3 האחת

New member
יוזמה ברוכה טלי היקרה....

אני בהחלט הייתי שמחה להצטרף רק כשומרת שבת לא יכולה להתנהל אלא אם זה יהיה צימר או מלון לכל השהייה.. קוראת שיש פה עוד ששומרים את השבת ורוצים להצטרף והמחיר בגלל שזה 3 ימים מרתיע. לכן המלצתי לך רק אם את יכולה בררי כמה זה אמור לעלות לקבוצה תביאי הצעות לפורם ואז כולם יוכלו לראות אם זה מתאים להם. ~לי

מצטרפת לדעתם של כל משתתפות הפורום הדתיות

שלושה ימים זה קצת קשה לצאת עם הילדים ואותי אישית קצת מפחיד עוד לא יצאתי איתם לבד לשום מקום ואני מפחדת אולי בעתיד... אבל בכל אופן תודה על החשיבה....

מברור קצר שערכתי

בשבועות יקר יותר בכפרי הנופש ... האם יש לכם רעיון לבלויי משותף?

למעלה