מפגש פורום

מפגש פורום

בגלל שאף אחת עדין לא פתחה ויש לכן ב-12 שזה ממש עוד מעט מפגש.. אז הרשתי לעצמי לפתוח שרשור של מי בא אז מי שבאה תשרשר לכאן פרטים: שם: עיר: דרך ליצירת קשר: תמונה לזיהוי: פוסטרים שהיא יכולה לתת: פוסטרים שהיא רוצה לקבל: נ.ב. תהנו במפגש

HandsStainedRed

New member
אני באה אני באה נו בואו כולם!למה את לא באה?;;

שם: אופיר הזבובית <: עיר: בת חפר עיר הפשע והרשע דרך ליצירת קשר: טלפון: 0546715541 אין לי SMSים יוצאים אז אל תצפו לתשובה בSMS תאלצו לשמוע את קולי <: תמונה לזיהוי: פוסטרים שהיא יכולה לתת: כריסטינה אגילרה?XD פוסטרים שהיא רוצה לקבל: הכל מהכל בבקשה <: אם יש מטרו סטיישן או ליידי גאגא הכי טוב <:

william beckett

New member
חהחהP:

שם:מאיה סנטי[בשביל מעיין] אנג'לה [כי בגיל 18 זה יהיה שם אמצעי שלי^^] עיר:גדרה מפיית התמניםP: [בלי להעליב אף אחת!!] דרך ליצירת קשר: תמונה לזיהוי:על תיבהלו בבקשה פוסטרים שהיא יכולה לתת:אין לי=[ פוסטרים שהיא רוצה לקבל:the academy is,MCR,30CTM בנתיים אני באהP:,נירא מה יהיה ביום ראשון^^ ואני דורשת שיבואו הרבה אנשים!!

fobnikit

New member
באהD:../images/Emo15.gif

שם:מור,פובניקיתD: עיר:בת יםם דרך ליצירת קשר:0507383996 תמונה לזיהוי:---------> פוסטרים שהיא יכולה לתת:אין לי כלום
פוסטרים שהיא רוצה לקבל:מה שבאלכם חחח

כוסאמק. אמרתי שגם אני רוצה XD

לעשות למרות שכבר היה המפגש שם:דאני עיר: גת חפר הקדושה ליונה הנביא בלאט D: דרך ליצירת קשר: [email protected] וטלפון 0546715541 תמונה לזיהוי: אופיר יגנבת. אררג פוסטרים שהיא יכולה לתת: של האחים ג'ונאס פוסטרים שהיא רוצה לקבל:דמדומים,אמממ אוונג'ד סבנפולד דאחוף ^^

למעלה