מפגש פורום-

Learn To Fly

New member
מפגש פורום-

טוב בא לי לארגן מפגש פורום באוגוסט, ככה נכיר אחד את השני לפני ההופעה. חוץ מזה שאף פעם לא היה לנו מפגש פורום! אז הגיע הזמן. אני אישית בעד אוגוסט כדי שנוכל לקבוע את הכל מראש. בכל מקרה - שכל אחד יכתוב את כל התאריכים שהוא לא יוכל להגיע בהם. אתם יכולים להגיד גם אם לא נוח לכם בתאריך מסוים ביולי, מקסימום אני אארגן ולא אגיע למפגש ביולי. אז באוגוסט אני לא יכולה בכל ימי ראשון וב5.8 אה ואין לי אינ' בבית אז אפשר שכולם יגיבו עד מחר ואני כבר אארגן טווח תאריכים שנוח כמעט לכולם מחר או שמישהו אחר יקח על עצמו להמשיך במקומי בשישי/שבת כשלא יהיה לי איך להכנס לפורום

Ice Queen 7

New member
לא יכולה עד ה13 באוגוסט

(בגרות של המחצית השלישית בתנ"ך
) כל תאריך אחרי זה נוח לי בינתיים

bachner1

New member
אני בחו``ל מה12 עד ה26 לאוגוסט...

תאריכים אחרים כנראה שאני אוכל.

Learn To Fly

New member
אז בינתיים-

משהו בסוף אוגוסט לפי מה שכתבתם בינתיים.. למרות שלא כולם הגיבו עדיין,

Learn To Fly

New member
המשך )אני מהפלאפון(

מישהו מתנגד ל28.8? זה יוצא יום חמישי ומתאים למה שכתבתם/tapuzforum/images/emo13.gif

Nights Unseen

New member
../images/Emo45.gif נראה לי אחלה. רחוק משאר המפגשים;

זה יתן לי זמן להרוויח כסף

Ice Queen 7

New member
יש כאלה שכנראה מתחילים ללמוד בתאריך הזה..

זוער ולא יודעת אם עוד מישהו

Learn To Fly

New member
אני לא רגילה למקלדת בעבודה

אז רציתי לעשות | וזה לחץ לי על האנטר ><

ככה כתוב ברשימת הספרים שלנו.

אבל אמרו את זה גם בשנה שעברה ורק באנו לפגישה עם המחנכת ולהכיר את הכיתה ולקבל מערכת שעות, והתחלנו בזמן כמו כולם. לא אוהבים לעבוד בתיכון הזה, לא נראה לי שבאמת נלמד, אבל נראה.

אז דווקא באנו ליותר משעה P:

אבל הכוונה שבימים שבין היום הזה שבו באנו לבין ה2.9 לא באנו בכלל. כזה "ניפגש ב2.9" "
" ~חוסר הסבר~ ~הולכים לפני שישנו את דעתם~

SheWillBeLoved

New member
יכולה מה - 9 באוגוסט. ../images/Emo9.gif

מכאן נובע - לא יכולה עד התאריך הזה. למרות שבתכלס אני כן יכולה ביולי, אבל באמת יותר נוח להפגש באוגוסט. ^^

אוף,אני לא יכולה כמעט כל אוגוסט../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

3.8 - 19.8 אני בחו"ל, וב25.8 אני נוסעת לאילת. אז..אני יכולה בתאריכים שבין לבין XD

rotembaroch

New member
אפשר לבוא?

אני לא פעיל בפורום למרות שאני נכנס מדי שבוע ונהנה לקרוא בפורום, רציתי לשאול אם אפשר לבוא עם ידידה ( שננתי לה לשמוע את ווית'ין ומאז לא מפסיקה) דרך אגב השם שלי הוא רותם.

למעלה