מפגש פורום סתם!!!???!? |אהבהחופשית|
א אל תמותי לי עכשיו New member 14/6/02 #2 אני בא תזהו אותי לפי זה שאני אהיה ערום לגמרי ואחזיק לפיד אולי אפילו אשפוך על עצמי דלי של צבע ורוד
T TheDUKE New member 14/6/02 #6 תזהו אותי לפי הזין העצום של חבר שלי... אני אהיה הלוזר שיתחבא מאחוריו (מאחורי חבר שלי, לא מאחורי הזין שלו!!) יש מקום מפגש?
תזהו אותי לפי הזין העצום של חבר שלי... אני אהיה הלוזר שיתחבא מאחוריו (מאחורי חבר שלי, לא מאחורי הזין שלו!!) יש מקום מפגש?
ג גלי® New member 14/6/02 #10 יש כניסה מעל לגיל 30 ? אם כן - גם אני באה... (נדחפת שכמוני ... ) נראה לי לעניין , לערוך ת´מפגש בבית של שלומית (למפרט ? זו האמיתית ?), להזכיר לה שיש לה פורום אי שם ....
יש כניסה מעל לגיל 30 ? אם כן - גם אני באה... (נדחפת שכמוני ... ) נראה לי לעניין , לערוך ת´מפגש בבית של שלומית (למפרט ? זו האמיתית ?), להזכיר לה שיש לה פורום אי שם ....
ת תֶּשֶׁת New member 14/6/02 #13 אני אוהבת אותך../images/Emo18.gif מה?!|שית||פאקיו| מומלץ לשים על הלשון קצת קאנקה+ וכך לזכות גם בהרדמה של שעות מספר וגם בסרטן הלשון! כן!!???!?? גשם ותלתן
אני אוהבת אותך../images/Emo18.gif מה?!|שית||פאקיו| מומלץ לשים על הלשון קצת קאנקה+ וכך לזכות גם בהרדמה של שעות מספר וגם בסרטן הלשון! כן!!???!?? גשם ותלתן
ג גלי® New member 15/6/02 #14 ../images/Emo93.gif !!! הפסקתי לא מזמן .... אבל , אין לי בעיה עם כאלו שכן מעשנים .... אז תרגישו חופשי לעשן לשלומית את הקקטוסים ...
../images/Emo93.gif !!! הפסקתי לא מזמן .... אבל , אין לי בעיה עם כאלו שכן מעשנים .... אז תרגישו חופשי לעשן לשלומית את הקקטוסים ...
T TheDUKE New member 16/6/02 #15 חחחחחח מגדלים את הסוג בארץ? או שעדיף ניתן לה זרעים משובחים ב40 אחוזי THC ועוד שלישיית חודשים נחזור אליה וקטוף את פרי עמלה. (רק שהמשטרה לא תגיע בטעות)
חחחחחח מגדלים את הסוג בארץ? או שעדיף ניתן לה זרעים משובחים ב40 אחוזי THC ועוד שלישיית חודשים נחזור אליה וקטוף את פרי עמלה. (רק שהמשטרה לא תגיע בטעות)
T TheDUKE New member 16/6/02 #19 אני מהראשון ליולי עד השישי באילת מישהו רוצה להיפגש? (עדיף מישהי כמובן...)