מפגש פורום

מזי123

New member
מפגש פורום

אנחנו צריכים לעשות מפגשי פורום כמו שכל הפורומים עושים .. מישהו פעם הציע את זה אני לא זוכרת פשוט מי שכבר שחכנו מזה. וזה נורא נחמד לדעת אם מי מתכתים למרות פערי הגילים בין כולנו אבל לא נורא. אפשר לקבוע תאריכים שנוחים לכולם,במקומות נוחים.. ז אם בא לכם זה יהיה נחמד

hillator

New member
אני בעד

גם להיפגש אצל מישהו בבית ולראות פרקים ישנים

abcd80

New member
אנ חושבת שזה בגלל שהפורום לא כזה מגובש

כמו פורומים אחרים.. אז זה טבעי שאין מפגשי פורום. אבל לא מזיק

PRINCESS GINA

New member
זה יותר בגלל שאנשים באים והולכים...

את רואה..פעם הייתי כותבת פה מלא, זה היה לפני 5 שנים..לפני שהתגייסתי.. ואז התגייסתי ועדיין הייתי כותבת מידיי פעם, הרבה בשביל להתעדכן בפרטים כי כבר לא הייתי יכולה לראות כל יום, ואז השתחררתי...עבדתי נורא קשה כדי לטוס לחו"ל....טסתי לחו"ל....חזרתי...אני שוב עובדת קשה...ושוב לפני טיסה לחו"ל....בקיצור...חלקינו חיים במרוץ בזמן
אז אין כל כך הרבה זמן להיפגש, אבל אם תרצו ותקבעו, אני יעשה את כל המאמצים להגיע

hillator

New member
ככה

אני בעיקרון עד ה27 לחודש לא במרכז.. אני אומרת אפשר לקבוע בפורים ואז גם יש חופש מבית ספר לא?

PRINCESS GINA

New member
אהה..אחלה!

אפשר בכייף להיפגש לארוחת בוקר שכזאת בעזריאלי או איפושהו בתל אביב... זה יוצא גם טוב לכל החיילים שנמצאים בבית ביום הזה כי במשך השבוע אף אחד מהם לא נמצא... אז חוץ מג'ספר, יש פה עוד חיילים
או שכולם פה בגיל בית ספר? (חוץ מאיתנו כמובן
)

אני גם חיילת...

אבל לי זה הכי בעייתי אז כי יש לי יומיות בתל אביב, ולחזור לשם גם ביום שישי.... חחחחחח

2DH

New member
יום שישי

נראה לי באמת הכי טוב מכל הבחינות , לאנשים בצבא/ אוניברסיטה . השאלה היא מה עם בתי הספר, יש כאלה שמלמדים בשישי לא ?! :) צריך לזכור שלמרות שזה הכי טוב לרוב , אני בספק עם כ-ו-ל-ם יוכלו לבוא למרות שעם התראה כזאת גדולה יש סבירות די גבוה , בכל מקרה אני בעד . .

מזי123

New member
ואיייי מגניבבבב

אני שמחה שאתם בעד.. וכןן פרינסס ג'ינה הציעה את זה ! זה יוצא 4 ימים לפני היומולדת שלי חחח
ואין ביתספר באותו יום ניראה לי.. מתי יש מסיבות פורים עם התחפושות וזה ? באותו יום או יום לפני ? אם אין ביתספר ויכולים להגיע זה יהיה נוראנורא נחמד וגם הקטע של להיפגש ולראות פרקים ישנים ממש מגניבב:]

למעלה