תיקונים, תוספות ושאר ירקות...
קודם כל, אני חייבת לציין שלא עברה שעה מאז שדיברנו ועד שנפגשנו (אנשים עוד יחשבו שאני נוסעת ממש לאט
). אני ארחיב מנקודת המבט שלי... החימום שעשינו שכלל תרגילים מ-2 שיטות היה בהחלט נחמד. תמיד מעניין אותי לראות (ואף לנסות) מה לומדים בשיטות אחרות. לאחר מכן תרגלנו פושינג הנדס בשתי ידיים (פרט די חשוב). זה בהחלט תרגיל שלא נקלט כל כך מהר, ושמחתי שיכולתי לתרגל אותו. לגבי התרגיל השני, לידיעתי הוא נקרא Sticking Hands (בגלל כפות הידיים הדבוקות כביכול). למרבה הפלא, היום בשיעור הטאי-צ´י תרגלנו גם את 2 התרגילים האלו בדיוק. קטעים!!
לגבי נושאי השיחה... הממ... נשמע שהתלוננתי יותר מדי, כך היה באמת? עלויות השיעורים שלי כרגע הם בסדר גמור (אלא אם כן חושבים על עתיד מסויים שמקושר לטאי-צ´י או במקרים חריגים) אבל אני נהנית, אז זה מה שחשוב. לגבי הברכיים, למדתי עוד כמה דברים שאולי עשויים לעזור, ואני אכן מנסה לעבוד על שרירי הירך גם בבית. בכל אופן, ממש נהניתי (למרות כל הפרצופים שבטח עשיתי שם
). אין לי הרבה הזדמנויות לתרגל עבודה בזוגות לזמן ממושך (הזמן המיועד לכך בשיעורים שלי הוא די מועט יחסית) , כך שזה באמת היה טוב. אשמח לעשות זאת שוב מתישהו. ולאור העובדה שאתה לא מתרגל עבודה בזוגות בשיעורים, אולי תרצה גם. נדמה לי שזה העיקר.