מפגש פורום.

מפגש פורום.

אוקיי התאריכים שאי אפשר לעשות בהם הם: 17-19.7 - מחנה שומרי לד'-ו' באזורים 22-24.7 - סמינר המדריך למדריך - שומריה 22-27.7 - סמינר י' מעוניינים לדרור 23.7-1.8 - סמינר מדצופי ללמרד 12-17.8 - קייצות בקינים (בג'סי כהן התאריכים שונים) 21-25.8 - סמינר קבוצות המשך 1 לשומריה... קיצור, קבלו
מחקתי את כל התאריכים של המפעלי קיץ+שישבת, כי זה בעיה לאלו שמגיעים מרחוק. מהתאריכים שנשארו, תסמנו באיזה תאריכים אתם לא יכולים, ומהם נבחר. [איך מסמנים? שומרים את התמונה, פותחים אותה בצייר, ופשוט צובעים עם המכחול[?] על התאריכים שאתם לא יכולים.] שתפו פעולה, באמשלכם.

אמן סלע

New member
זה דיי תלוי גם בשעות..אפשר לקבוע שעה מראש..

ואז לפי השעה כל אחד יגיד מתי הוא יכול.

בדר"כ מפגשים הם בשעות הצהריים,

12-1 ככה. אפשר להתחיל את המפגש גם ב4-5, אבל קחו בחשבון אנשים שבאים מרחוק, שלי נניח זה מינ' שעה וחצי-שעתיים להגיע ולחזור הביתה..

jast

New member
יש סמינר הרכבה ב25/26.7 לשומריה

והקייצות מתחילות יותר מוקדם לאלו שבפרוייקט קייצות- 9/17.8 אני מייד אשנה את הכל... וימי ראשון אי אפשר כי למנהלת יש יום גרעין
הולכים לנו כל הימים

כן אבל ממילא ה25-26/7 מבוטלים. י' מעוניינים

ומד"צופי. וב16 אי אפשר, כי יש מועד ב' במת' [לא שאכפת לי, 98 סופי!
אז מה אם זה 001, מותר לי להתלהב
]

אז אני אתחילP:

ב6/8 זה תלוי באיזו שעה, כי אחה"צ-ערב יש פעילות של המועדון..

סליחה יש אנשים יותר חשובים ממך!!

מי רוצה מפגש ביומולדת שלו>< אוגוסט אימפריה:) 20/8 P:

jast

New member
מה, הכי שווה...../images/Emo65.gif

ביומולדת שלי יש תדברים שאני הכי אוהבת, ואחד מהדברים האלה זה שמוצניקים
זה לא שהמפגש הוא כל היום..

מה לגבי השבוע האחרון של החופש?

טוב בינתיים ה20.8 נשמע לי תאריך טוב,אף עלפי שזה יום לפני סמינר..נו לא נורא..D: ונחגוג לאלונה יומולדת ובלאגנים!!!! למקרה שזה לא טוב,השבוע שאחכ פנוי לכם?(26-30.8)

אז אולי נעשה מפגש בשבוע האחרון של החופש?

אחרי החג קן שלכם[שאני היתי רוצה להיות בו,אבל יש לי סמינר קבוצות המשך:-\]

אני חושבת שזה ממש מגניב

רעיון המפגש... כל הכבוד עליו... אני יכולה בתאריכים שאין בהם כלום... אני יותר מעדיפה שזה יהיה אחרי הקייצת כי לפני זה זה המון לחץ ועבודה ויהיה לי קשה להגיע.

למעלה