מפגש פורום!!!

אל תדאגי גם אני פה מכירה בקושי אנשים בפנים

זה קשה בהתחלה מתביישים אבל בסוף מתרגלים זה קרה לי

XxXSynergitXxX

New member
אבל את מכירה אותי!$#$%%#

ואפילו פנים מול פנים

niro levi

New member
אני כנראה לבד

לא נראה לי שאיזה חברה שלי תרצה לבוא.. אבל בכל זאת אני אשאל מישהי.. אני חושבת שאם בא לך לבוא עם מישהי/ו את יכולה לבוא.. נראה לי..

niro levi

New member
קודם שיהיה מפגש

ואני אומנם לא ממש חדשה אבל אני עדיין לא מכירה אף אחד אישית.. אני מקווה שאני אראה את כולם אני לא אתבייש.. אני מקווה בכלל שאני יבוא.. כי זה מבאססס לבוא לבד כשאתה לא מכיר אף אחד ומרחוק..

XxXSynergitXxX

New member
כמה דברים.

א. את לא מרחוק , בת דודה שלי גרה בסביבה שלך
[ - + שעתיים נסיעה ממני לאיזור שלך] ב. את יודעת , אני הכרתי למשל את מיכל מפה, מהפורום , ואז הכרנו פנים מול פנים ואפילו נסענו לשתי הופעות ביחד! ג. גם את דורה , את אופירי , ואת אורצ'וק הכרתי בפורום , ואח"כ ראיתי בהופעה בזאפה בפעם הראשונה D: חוצמזה, ראיתי גם את אלירן , מורן , רונקי , רייצ'ל ואורטל [כמעטבטוח] :) [גם בזאפה]. אז אין לך מה להתבייש, מכירים לאט לאט , נהנים זמן מסויים ביחד . נראה לי שכדאי לך ומשתלם לך לבוא.

niro levi

New member
אני מתחילה להשתכנע חח

אולי דודה שלך תבוא איתי? חחח לפחות שאני לא יעשה את כל הנסיעה הזאת לבד.. כי זה דיי מבאס ואני גם לא ממש מכירה את תל אביב או איפה שתעשו את המפגש..

mayarose2

New member
כן צודקת..

אני ממש רוצה לבוא אבל לא יודעת אני לא מכירה אף אחד :( אבל נראה כבר מה יהיה

זאת המטרה של הפורום להכיר אנשים שיש להם

מחנה משותף וזה נחמד להכיר תראי שיקבלו אותך פה בכבוד ובהכי כיף

זה לא נשמע זה באמת נחמד

ואגב אני מיכל 15 קרית מוצקין לא הצגתי את עצמי אני הכרתי אנשים לא ממש הכרות לעומק רק כזה שלום מה קורה וכזה וזה גם לא את כולם רק אולי שלושה אנשים

בסדר בסדר אותך כי זה שונה

אני מתכוונת לאנשים ששיותר רחוקים ממני פיזית לא כמוך שאת גרה רחוב וחצי ממני

XxXSynergitXxX

New member
חחחחחחח!! אני אפילו לא יכולה ללכת אלייך ברגל!

זה מה זה מפרך! ניסיתי מהבצפר עד הבית והתייאשתי באמצע
עדיף תחבורה ציבורית, אוטובוס 92 מעפן!

למעלה