מפגש פורום - Testing 123

madam pompadour

New member
מפגש פורום - Testing 123 ../images/Emo157.gif

מסתבר שלתאם מפגש פורום איתכן הוא יותר גרוע מיציאת מצריים וקריעת ים סוף גם יחד
פשוט קריעת תחת..
חברות יקרות, נא להתעורר מתרדמת המצות שנפלה עליכן ולאשרר את התאריך הבא:
04/05/04, ג', 17:30 ומי שיכולה להגיע יותר מאוחר - נחכה לה...אבל לא מבטיחה שהאוכל יחכה....
ש-תות, מקווה שהתאריך מקובל.

החורזת**

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo46.gif

אני לא יכולה בשעות אחר הצהריים. לפני שבע וחצי - שמונה לא בא בחשבון, אלא אם זה יהיה ביום רביעי שאז יכולה להתארגן על 17.30.

madam pompadour

New member
למה את ../images/Emo46.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif +פתרון אפשרי

במפגש פורום מהסוג שלנו שבו כל אחת באה ממקום אחר (צפון/דרום), חלקנו נשואות ועם ילדים וחלקנו מסיימות לעבוד מאוחר מאוד (כמוך) וחלקנו עם התחייבות קודמות, לא יהיה אפשר להגיע לקונצנזוס Never... השעה 17:30 נקבעה ע"מ שאלו שמגיעות מהצפון יוכלו להישאר מעבר לשעה-שעתיים... גם מפגש בימי שישי-שבת הם בעייתים מאוד. באופן אישי, אשמח אם המפגש יתקיים בתאריך הנ"ל - אפשרי בשעה מאוחרת יותר ומי שמגיעה מהצפון ויש לה בעיית לינה, יכולה בהחלט לישון אצלי... מתאים לכן-שרשרו
, לא
- לאלוהים פתרונים...

RotemDan

New member
וחלקנו לא עושות כלום, כמובן :)

מתאים לי, ככה נראה מעכשיו.

החורזת**

New member
גל נכון שאף פעם לא נוכל להגיע

להסכמה, השאלה כמה צפוניות יגיעו לחמש וחצי מול כמה דרומיות, עובדות ובעלות ילדים לא ייכולות אחר הצהרים. אני חושבת שרצוי לתת שני מועדים, אחד בשעות אחה"צ ואחד בערב, שכל אחת תשרשר מה יותר מתאים לה ולבחור לפי הרוב.

madam pompadour

New member
Be my guest ../images/Emo45.gif

אודה ולא אבוש - אני כבר קצת עייפתי מלנסות לתאם מפגש פורום. הצעתך יכולה להיות רעיון מיצויין. מעבירה אלייך השרביט...

Agnetta

New member
נראה לי הפורום נירדם...../images/Emo123.gif

אולי באמת ב 19:30??? למה דווקא 17:30??? אבל בכל מקרה השעה זה לא הISSUE, אלא ההענות.. מאדאם...היקרה מקווה שהגעת בשלום הביתה מהגלות המודיעינית. כבר התחדשתי עם החזייה שגיליתי שיש לה מידה מוזרה C 100 זה עוד לא שמתי עלי אף פעם. בכל מקרה היה אחלה וחן חן על ההשקעה.

madam pompadour

New member
U C U R C ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

וזה ממילונה של המאדאם. סילבי, מאחורייך
אכן, הגעתי בשלום לציבילזציה התל-אביבית בעלת ענן האבק והפיח, הנהגים המטורפים, עקיפות על פס לבן, דו"חות תנועה, קנינוים מטורפים, מטורפים על קניונים ו...נשמתי לרווחה
תודה על האירוח המופתי-בריטי...אהבתי כל שנייה לרבות הנס והעוגיות (יאמממממממממממממממממממממממממממי) ובכלל תודה על הכל
ב"ה, נחנוך את ביתך החדש בחזייה דנדשה ובמפגש פורום משומש
Break a leg

silvey

New member
גל../images/Emo124.gifכנראה לא תצליחי להיפטר מ..

מני הפעם, גם התאריך הנ"ל מקובל עלי
ולא מוכרחים להיפגש כל 120 חברי הפורום...
. מי שיבוא, יבוא, ומי שלא, תהיה עוד פעם...

madam pompadour

New member
סילבושששששששששששששש../images/Emo24.gif

להיפטר
ממך
מואה
חו"ח....
בפעם הבאה - המפגש עלייך ...

sigalit33

New member
COUNT ME IN../images/Emo45.gif

עוד לא הבנתי איפה זה יהיה בסוף, אבל התאריך, היום והשעה ממש בסדר לי. אם זה בעזריאלי והסביבה, אז זה מצוין כי אוכל להגיע ברכבת וגם לחזור איתה. אם זה יהיה מאוחר אאלץ לבוא ברכב (למרות שגם זה אפשרי כמובן).

dafni2

New member
שמישהי תסביר לי פעם אחת ולתמיד

המפגש המתוכנן איפה אמור להתקיים?? בעזריאלי?? אז סבבה ואני אכן מעדיפה ב 5 וחצי ולא ב7 כי לי זה יותר נוח מכיוון שאני תלוייה אך ורק על מוניות השירות

DREAM111

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo7.gif אבל מצד שני אני ../images/Emo6.gif כי אני

נוסעת שוב לחופשה באילת.

talinitaly

New member
i1m coming

at the end of july....right after my istology test...at the same day actually....who`s taking me shoppig

למעלה