מפגש פורום TAKE 3

מפגש פורום TAKE 3

אלאאן! מה המצב? יאללה מפגש פורום! כפי שאמרנו חוף השרון אופי המפגש אלכוהול ועל האש! אז מה שנשאר זה תאריך: בעקרון אלון חוזר מארה"ב ב 11.07 אז נותנין לו קצת זמן להרגעה ולכן אפשר מה 13 עד ה 20 יאללה תאריכים! או כדאי שאני אקבע כבר עכשיו?

Crazy_Bitch

New member
גם בערב?

זה שבוע רע... רק החל משבת... מה עם יום חמישי ה-24?

MEIMIS

New member
דוחים את זה....ואני מקווה שאופי

המפגש יכלול גם נרגילות משובחות....

אלירן אל תדאג ננסה לארגן נרגילות

אבל זה לא מה שחשוב עכשיו! מתי המפגש יהיה? אם כל אחד יגיד שהתאריך הזה לא טוב וההוא גם לא (לא תאריכים ממשים) אז מתי כן? אתם רוצים שמישהו יציב עובדה לתאריך ונגיע כולנו?

נרגילה אחת עליי!!

עכשיו בואו נעשה הסכם שכל אחד יביא בקבוק אחד של אלכוהול? אם אתם רוצים לארגן את זה צריך להיות יותר מאורגנים! תחלקו תפקידים ושלא כל העומס יפול על בן אדם אחד.

MEIMIS

New member
אוקיי!אתה תביא ג'וני ווקר בלו לייבל

וכל השאר דברים זולים..... סבבה
נראה לי בקבוק אחד לכל בנאדם זה מוגזם מחלקים את זה לבשרים ומחלקים את זה לנרגילות...טבק וגחלים

Crazy_Bitch

New member
אני גם בלי...

פחות או יותר בגלל שחוף השרון זה בערך בתוך הבית שלי, טוב נו, אז אין לי אוטו! אז מה?!?

סניפטר

New member
טוב כנסו שנייה

1.לי יש אוטו . 2.לי יש נרגילה . 3.אני אכין לכם חומוס בייתי אייכותי וטעים 4.יש לי גם טבק וגחלים (טעמים - אני מעשן רק בננה וניל) . 5.צריך להיות לי מנגל 6.אביאל אין לי בעייה לקחת אותך (איפה אמרתה שאתה גר "סוף העולם ימינה"?) 7.יש לי ערק. 8.בשר נחלק בין החברים אך בקשה לי אליכם
לא נקניקיות. 9.יש אופציה לשיפודים / קבבונים טריים / צ'וריסוס / מרגז וכו' . 10. מימיס איך אתה מגיע ????(אולי אלון יעשה מערוף???) 11.מייק איך אתה מגיע ? אולי עם "סופר ראפר ..." 12.משוגעת לך אין דאגה ואם את גרה בקרבת מקום אולי יש לך אופציה לשולחן וכסאות??? לחיים טל

MEIMIS

New member
סניפט! גאה אני בך....! :)

אלון באמת יכול להסיע אין לי בעיה להגיע לאבן יהודה... קודם שיחזור... :) הוא בטח יספר לי כל הדרך על התוכנות האלה שהוא בונה

למעלה