מפגש פורום, Take 2

rshamir

New member
מפגש פורום, Take 2

הנסיון האחרון למפגש פורום היה די מאולתר ולצערי נכשל. לכן אני מנסה לעשות משהו יותר מסודר לקראת סיום החפוש הגדול. ביום חמישי במדרחוב העלינו רעיון למפגש נוסף, פיקניק או מנגל בגן סאקר. לאחר מכן הציעו לי שכדאי לעשות את המפגש הראשון בבית קפה או פאס כלשהו. לכן, העליתחי שני סקרים חדשים לפורום. בראשון, אתם מתבקשים להצביע אם אתם בכלל רוצים מפגש פורום. בשני, אם אתם רוצים מפגש, אתם צריכים להחליט איזה סוג מפגש אתם רוצים. אני רוצה רק לבקש דבר אחד. אנא, הצביעו מהר. אני רוצה לסגור את הסקרים האלה עוד השבוע כדי שיהיה לנו לפחות שבוע לתכנן את המפגש בפועל.

אחלה רעיונות ../images/Emo26.gif

אנשים תתעוררו יהיו צחוקים
יהיה סבבה... יהיה מגניב...

VinceCarter

New member
אחלה רעיון..

אך אני די מתקשה להחליט איזה סוג מפגש מעודף עלי, כי לא לכולם יש כסף... צריך לקנות ולהביא, מצד שני, אני לא כל מאמין שנמצא מקום גדול דיו או בית קפה גדול או פאב וגם שם זה יקר.. שקלתי.. אני חושב שאקח את פיקניק/מנגל, זה קצת כיף יותר.. קשה להחליט.. בכל מקרה אני אחשוב ואצביע..

מה לא משנה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בטח משנה
ההחלטה פה צריכה להיות לפי הרוב אז כל אחד צריך להביע את דעתו כדי שכל הצדדים יהיו מרוצים....

rshamir

New member
הקפצה

אנשים, אני מבקש שמי שלא הביע דעה עד עכשיו, שיעשה זאת בבקשה בסקים וכאן בשרשור. מחר זה הדדליין להחלטה איזה מפגש פורום אנחנו רוצים כדי שיהיה לנו שבוע לפחות לארגן אותו. אני גם רוצה להתנצל על זה שנעדרתי מהפורום ביממה האחרונה - חיבור האינטרנט שלי בבית קרס אתמול בערב, והבוקר לא הצלחתי להתחבר לתפוז מהעבודה עד עכשיו.

JAMES DEAN

New member
אני גם אבוא למפגש ../images/Emo24.gif

זה אכן רעיון טוב, הגיע הזמן שנעשה משהו בנידון. רפי רשמתי לך במסרים מה כדאי לעשות ואיך.. אם תצטרך עזרה או משהו כזה אני פה בשבילך.

מה קורה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אנשים מה קורה עם המפגש העניינים התחילו לזוז או שלא...!??!?!?

למעלה