מפגש פורום

שכחתי שאני בניק של אמא שלי ../images/Emo8.gif,

Hashy אגב, אחד מהנושאים לדיון יהיו איך מביאים עוד אנשים בפעם הבאה... אם יש למישהו עוד נושא או מעשה שהוא רוצה להציע - או על דפי הפורום או במסרים אפילו עדיף.

rosmarin

New member
../images/Emo50.gifאני איתך-מוכן ומזומן

אהיה מוכן להיות חלק מהמפגש ואשמח לצרף איליו אנשים חדשים אני לא לוקח שום דבר קשה ללב אלא מצביע על עובדות שיש להתיחס אילהם אשמח לראות אותך במפגש

חייםלוי

Member
מנהל
יש לך טעות קטנה ה-5.10 זה יום ג'

ולא ה'. צריכים, כמובן לקחת בחשבון שקיוטי מגיעה מהצפון הרחוק וצריכה להגיע לרכבת חזרה בזמן.

qt1

New member
גם הילה מגיעה מהצפון

ויש לנו עוד כמה כותבים מהצפון שאולי הפעם כן ירצו הפעם להשתתף. הרכבת האחרונה לכיוון צפון יוצאת ב 21.15 וצריך לקחת בחשבון שיש עוד תחבורה ציבורית לקחת אחרי שיורדים ממנה בחיפה ובכל תחנות הביניים שלה. לאלו מבינינו שמגיעים ברכב, זו בהחלט לא בעיה להגיע למפגש שמתחיל בשעה 19.00 מצד שני אם נתחיל לשנות לפי הלו"ז של לוח הרכבות לפי אזור מגורים של כל אחד לא נצא מזה עם מפגש. אם היום והשעה מתאימים לרוב הכותבים ,צריך להתחיל להתארגן במסרים לגבי מקום. לתחושתי, שבועיים זה לא מספיק זמן להתארגן אבל הלוואי...

יפעת 1 2

New member
בעניין המפגש.

יום שלישי ה-05.10 זה בדיוק שיעור אחרון לפני הבחינה שלי...(שמתקיימת ביום שישי ה-08.10) אז אני אלמד עד מאוחר ואני לא אוכל להגיע. בכל מקרה חברים,מצטערת שאני לא יכולה, אבל תהנו במפגש וספרו לי איך היה.... לילה טוב.

לא ברור

המפגש בת"א באיזה יום ושעות? אורך המפגש - אני מבין כשעה עד שעתיים. היכן? - בבית? בית קפה? בחוץ? צריך להביא משהוא? יש צורך בהסעה ? כמה אנשים מגיעים? מי המארגן - שניתן לפנות אליו? כדאי לרשום רשימה, זה לפעמים מעודד מיצטרפים. ארשה לעצמי לעשות סיכום ביניים של משתתפים:( תקנו אותי אם טעיתי) שם אזור מגיע ------------------------------- אבא של אפי17 - מרכז כן qt1 - צפון כן הילה - צפון כן moribat - מרכז כן חייםלוי = מרכז כן rosmarin - מרכז כן ufo11 - דרום כן Hashy - צפון כן יפעת 1 2 = לא יכולה ---------------------------- 8 יבואו למעשה אם יש 4 שמגיעים ברכבת, כדאי להפגש בתחנת רכבת. אם זה ניראה לכם? - את פרט המיקום נימסור במסרים.

moribat

New member
חשבתי על משהו.תגידו אם זה נראה

לכם.מה לגבי שישי בוקר? השמיני באוקטובר? אולי אנשים לא עובדים וזה ייתן אופציה ליותר להגיע? חוצמזה, כדאי באמת לארגן את המפגש קרוב לרכבת, ואני,היות ואני עם רכב, אקפיץ את מי שצריך לרכבת.אולי גם מוניות שרות יהיו זמינות יותר לאלה שמגיעים מהצפון, לעומת שעות הערב המאוחרות. אם לא מתאים, בהחלט יכולה בחמישי באוקטובר.

חייםלוי

Member
מנהל
יום שישי נראה הגיוני ואם קרוב לרכבת

אז עזריאלי נראה האופציה ההגיונית. הרבה מאוד מפגשי פורום נערכים בעזריאלי.

יפעת 1 2

New member
אני אברר באיזו שעה הבחינה שלי.

לפי דעתי היא בערך ב- 10,אבל גם אם אני אגיע ישר מהבחינה (היא בסמינר הקיבוצים, ממש קרוב לרכבת) אפילו אם אני אספיק רק לחצי שעה האחרונה של המפגש זה עדיף מכלום.

rosmarin

New member
יש עוד אנשים

באופציה ל 2 אנשים נוספים מאזור המרכז :גמר חתימה טובה:

rosmarin

New member
גמר חתימה גם לך../images/Emo57.gif

אני מצטער על דברים שאמרתי ואולי פגעתי סליחה ומחילה גמר חתימה וצום קל

rosmarin

New member
סגירת סופית של המפגש- קניון עזריאלי

לאחר בדיקה נקבע על מפגש סופי בקניון עזריאל לגבי מקום מפגש ספיציפי בקניון תקבלו במסרים אישיים כרגע יש 12 אנשים עם אופציה ליותר הפגישה תיכלול הכרות אישית על כוס קפה+עוגה אשמח לראות אתכם

ufo11

New member
לא אוכל להגיע למפגש.

מקוה שיהיה מפגש מעניין ונחמד:)

למעלה