את מכירה אותי!
A AnGeLiNa JoNsOn New member 19/11/05 #28 חחח יא מצחיקה../images/Emo141.gif אל דאגה! כשכולם יאכלו גלידה סביב שולחן ואת תשבי בצד בפינה, אני אגש אלייך ואתן לך לק סתם, אבל באמת אפחד לא מכיר פה אפחד...אז הכל טוב
חחח יא מצחיקה../images/Emo141.gif אל דאגה! כשכולם יאכלו גלידה סביב שולחן ואת תשבי בצד בפינה, אני אגש אלייך ואתן לך לק סתם, אבל באמת אפחד לא מכיר פה אפחד...אז הכל טוב
A AnGeLiNa JoNsOn New member 19/11/05 #29 כולנו../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif נו תבואו אל תהיו מעאפנים!
N noa08128 New member 20/11/05 #32 |בעד| אבל שזה יהיה באותו יום של מפגש פורום רונה! כי יש לי כמה דברים לעשות בחנוכה חג האורים! והתגעגתי.. ואני לא מוצאת דרך להיות שייכת
|בעד| אבל שזה יהיה באותו יום של מפגש פורום רונה! כי יש לי כמה דברים לעשות בחנוכה חג האורים! והתגעגתי.. ואני לא מוצאת דרך להיות שייכת
A AnGeLiNa JoNsOn New member 21/11/05 #33 הו...../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif מזתומרת לא מוצאת דרך להיות שייכת? כל אחד שרוצה משתייך וברור שזה לא יהיה על אותו יום של רונה, מה
הו...../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif מזתומרת לא מוצאת דרך להיות שייכת? כל אחד שרוצה משתייך וברור שזה לא יהיה על אותו יום של רונה, מה
A AnGeLiNa JoNsOn New member 22/11/05 #35 שמתי לב../images/Emo3.gif../images/Emo141.gif ואמרתי בכוונה.... לומשנה