מפגש פורום

Beautiful Scar

New member
במחשבה שניה. הוא דומה

לילד מהכיתה שלי בשם ארתיום [שגם רוסי
] ונמנמ עכשיו הוא דוס
יענו הלך לבצפר של דוסים וכאלה. ח

SAMAR

New member
לא לא!! יש עוד אחת../images/Emo9.gif

אחוות המנהלים! אנוכי [מנהלת שלכם!!! מוחעחעחע!] ושמוליק [דיקטטור וג'ינג'י במישרה מלאה, מנהל פורום סימפל פלאן] מי לוב יה אול חברס!!! היה שולט!!!

SAMAR

New member
את?!?! בעטת בשמוליק?!!?!

איך יכולת?!?!?!
מיד לבקש סליחה!! חעח כול הזמן שהייתי עם ס"פ אז הוא צעק "הנה היא מפורום לינקין פארק" עד שפעם מישו בא לשאול אותי משו והוא קפץ "היי!!! היא מפורום לינקין פארק"

miss evil

New member
אנשששים

היה נחמד לפגוש את מי שפגשתי שם... רעות יא שווה P: שיר איזה מתוקה את :) ופגשתי את סמאר פגשתי פול אנשים מההופעות שהיתי בקיץ.. ורועי עבר לידי ולא הספקתי לתפוס אותו ): ): קיצ אנשים אתה מגגניביים רובכם P:

SimchoN

New member
חעחעחעחעחע

אותי לא צילמתם!!!!!P: זה בסדר גם ככה אני לא אוהב להצטלם... אהההה ואני שמחון^^ (ועדיין אף אחד לא יודע את השם הפרטי שלי! טוב חוץ משרה טוני ונרדיP:)

Beautiful Scar

New member
חח דיברתי איתך!!!

אמרו לי את השם הפרטי אבל ברח לי.. חח אתה כוסון
עם מדברים על כוסונים, שאני וגל נכנסו לגג.. אז איזה אחד עם שער ארוך עומד מולנו ומסתכל על גל ואומר לו: אוי כמה שאתה יפה. חחחחחחחח אז גל אומר יו רוצה ללכת לשירותים? XD

SAMAR

New member
אוווו....האיש עם הכובע חמוד..../images/Emo9.gif

איך קוראים לו שוב??? [עמרי תעשה לי שבט!]

Beautiful Scar

New member
יו פיפל! לא הפסקתי לדבר עליכם!!!

תשאלו את גל!!! היה כ"כ מאגניב!!!!!!! יוווווו אני כ"כ היתלהבתי יודעים מה סאקס? שבדרך לעזריאלי, אז אני וגל ישבנו באותו קרון ולא ידענו!
וכזה יו חח ראיתי מישהו עם שער ארוך שדומה לגל עם חולצא של לינקין ואני כזה הרכבת עצרה ואני כזה נפלתי עליו והוא כזה: יו ילדה נפלה עלי, וזה כזה יו זאת בתאל ואמר לי שלום ובאנו ביחד למפגש. וזה היה כ"כ כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף

L P B o Y

New member
חחח כההההה

היה ממש ממש שולט חבל שלא יכולתי להיות יותר זמן.. פעם הבאה <שתהיה קרובה אני מקווה> נעשה יותר ארוך!

למעלה