מפגש פורום

AliceW

New member
מפגש פורום../images/Emo70.gif

לא, לא ויתרתי. וגם לא אוותר. יש יתרון בלהיות יהודי, יש הרבה מאוד חגים, בהם אפשר לקיים מפגשי פורום. המפגש מתוכנן לחנוכה(מן הסתם
). לגבי המקום והתאריך-שעה המדוייקים נתאם מאוחר יותר
אז
מי מתכנן לבוא
תהיו חמודים

Jagged chaos

New member
את מודעת לעובדה שחופש חנוכה זה עוד

30 ימים??
**עוד מלאאאאאאאאאאאאאאאאא זמן**

Rוית

New member
עם כמה שזה נשמע ממורמר,

אחרי הפעם האחרונה בה ניסיתי לארגן מפגש, אני מסירה את ידי מאירגון המפגש. אם יהיה מפגש (שיכלול יותר מ4 אנשים) כמובן שאבוא, אבל אני התייאשתי מלנסות לארגן אחד כזה...
ואמיל, ברור שיש עוד המון זמן עד חנוכה, אבל שכחת שאצלנו בפורום צריך מינימום חודש בשביל לארגן מפגש?
קיצר, אני בעד
וסיוון, מי יתן והעם יהיה איתך!

אוי אוי אוי...

גמני רוצה. אבל אני גר בצפון הקר והמרוחק, מעבר ליער הקסמים וליד אגם האש. איך אגיע?

AliceW

New member
L../images/Emo6.gifL

כמה דרמטי אתה! אל תדאג, יש אחלה של רכבות לת"א לדוגמה (והיה והוא יתקיים בעזריאלי) וחוצמזה, יש כמה חבר'ה צפוניים פה (רוית, לא לרצוח אותי
) שתוכל להתארגן איתם. חבר'ה טובים
ואמיל - כן, צריך חודש כדי לארגן מפגש פורום. תתפלא!

אמממ לא מדוייק

כשאני אומר שאני גר רחוק. אני מתכוון לרחוק!!! עוד שתי מטר והייתה לי אזרחות סודנית. בשביל לקחת רכבת לת"א אני צריך לקחת אוטובוס לחיפה. (רק שתבינו באיזה חור אני גר- יש לנו רק שתי קווי אגד שיוצאים מהעיר אל עבר הצלוויזציה). קיצר עדיף לי לקחת קו ישיר לת"א, בכל אופן קודם תגידו לי מתי ואיפה ואז אני יתארגן על השאר... :)

חחח כן...

אני גר כל כך רחוק שאפילו סודן צפונית לי מאשר תל אביב, זה קטע של מימדים מקבילים, קשה להסביר. :)

Rוית

New member
../images/Emo6.gif

צריך או 10 תוים בהודעה או אוטמיקון בשביל להקפיץ אותה.. נגיד, ההודעה הזאת שלי עכשיו, תקפיץ

o0Invisible0o

New member
אני מתגייסת.

אז אין לי מושג מה קורה איתי.
אם אני אהיה בבית [אופטימית, אה?
] אז אני אבוא..:X

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

התקשרו אלי היום מהלשכה!! אני צריכה לספר לך וזה..זה לא לפה.
איזה צבא הזוי!
אויש, שיט..אני צריכה להכין את הזה..נו..
התחקיר.:X

למעלה