מתנדב להתארח
ש שבולת ירוקת העין New member 31/1/07 #31 חן חן מכיוון שהמפגש הקודם היה ירושלמי - יש עדיפות למפגש במקום אחר אבל בינתיים שני המתנדבים הם ירושלמים (איזו רוח נדיבות שורה על תושבי העיר הזאת) אם לא תהיה הצעה נוספת נכריע בין שני קצוות העיר
חן חן מכיוון שהמפגש הקודם היה ירושלמי - יש עדיפות למפגש במקום אחר אבל בינתיים שני המתנדבים הם ירושלמים (איזו רוח נדיבות שורה על תושבי העיר הזאת) אם לא תהיה הצעה נוספת נכריע בין שני קצוות העיר
ע עפרונית מהודרת New member 31/1/07 #37 ../images/Emo45.gif אני בעד מפגש במרכז הייתי שמחה להזמין בעצמי, אבל עם תינוק שיהיה אז בן חודש וחצי זה נראה לי קצת גדול עליי (או שמא עליו).
../images/Emo45.gif אני בעד מפגש במרכז הייתי שמחה להזמין בעצמי, אבל עם תינוק שיהיה אז בן חודש וחצי זה נראה לי קצת גדול עליי (או שמא עליו).
ע עפרונית מהודרת New member 31/1/07 #39 במחשבה שנייה אם שבוע אחרי זה יש מפגש פורומוזיקה (תודה על המידע), והוא במרכז, אז אני אוכל כבר לפגוש את כולם שם
במחשבה שנייה אם שבוע אחרי זה יש מפגש פורומוזיקה (תודה על המידע), והוא במרכז, אז אני אוכל כבר לפגוש את כולם שם
A amit1270 New member 2/2/07 #47 אני ספרתי שלוש. ואם התכוונת אליי (כלומר לקודמי) - כתבתי שאני מוכן להתארח, לא לארח.
N nutmeg New member 30/1/07 #17 למה ישר את הולכת להסתכסכויות? כולה שאלתי אם אפשר. אם אי אפשר סתם באוס אתבאס לי בלאס ווגאס