מפגש פורום

sok777

New member
ממ אז ככה:

יונת, אני, רז, כרמל ועירית [נכון?] יכולים בחמישי. רועי לא יכול. יונת, רז, רועי וכרמל יכולים ברביעי. אני ועירית לא יכולים. אני, רז, רועי ועירית יכולים בראשון. כרמל ויונת [?] לא יכולות. מתי אתם מעדיפים לעשות זאת? אני חושב שכדאי ראשון או חמישי, ולא בגלל שאני יכול דווקא אלא בגלל שרביעי זה כבר מחר ולא כולם נכנסו ויודעים מתי.. אגב- אסף, עירית, ניצן, ענת, קורל [אולי את מעוניינת גם? נשמח אם תבואי!].. תגיבו! אגב, כרמל שלחה לי SMS ואמרה שהיא יכולה ב:
חמישי.
רביעי.
ראשון.

MorningGlory

New member
*מגיבה*

חמישי וראשון זה טוב. עדיף חמישי כי יותר יכולים...[רועי יש סיכוי שאתה מבריז מלסוע לצפון?
]

RoySupernova

New member
אוקיי- המפגש בחמישי.

יש איזה 7 אנשים שיכולים בחמישי (החמישה שאמרת בתחילת ההודעה פלוס כרמל וניצן) אז ההחלטה די פשוטה.. ספרו איך היה ותדאגו לעשות מפגש גם בנובמבר..

sok777

New member
שמע,

באותה מידה אפשר גם בראשון..! אם אתה מחליט שלא אכפת לך, אז נעשה בחמישי. יש סיכוי שלא תסע או שזה סופי? בכל אופן אם תסע- נסיעה טובה!
אגב, איפה בצפון? אני אולי אוכל להפגש איתך בחמישי בערב או שישבת אם אתה בסופ"ש..

RoySupernova

New member
לא.. התאריך נקבע- יום חמישי.

האפשרות ליום ראשון היא ממש לא באותה מידה.. לראשון כרגע ידוע רק על 4 שיכולים בעוד שלחמישי ידוע כבר 8 (נזכרתי שגם אסף אמר שהוא יכול רק שהוא לא בטוח על השעות) וכן זה בטוח הקטע עם הצפון וזה כמה שעות עם המשפחה אז להיפגש איתך זה גם לא אפשרי במיוחד.. בקיצור לכו בחמישי בלי ספקות בכלל.. יותר אנשים יכולים ולי אישית זה במילא לא כזה חשוב.. מכל דרך שתסתכלו על זה חמישי יותר טוב.

sok777

New member
אוקי..

חבל לי אבל אתה יחסית צודק וזו החלטה שלך. אני בעיקרון מעדיף לא לוותר על אף אחד. אם זה לא מאוד חשוב לך אז אני מרגיש עם זה יותר טוב.
רק שתדע שלנו אתה חשוב במפגש וחבל אבל אף פעם לא יהיה יום [אני מקווה שכן אבל לא מאמין] שכולם יוכלו. אז יום חמישי.. נמשיך לדבר בשרשור למעלה..

L i l A L o

New member
../images/Emo10.gif

אני לא באה בסוף. מחויבויות קודמות לחברות וזה. .:-\ ממש רציתי להגיע. לא נורא, יהיו פעמים אחרות. בכל אופן, תהנו והמון!
ותצלמו!

sok777

New member
הכל מאהבה../images/Emo8.gif

באמת שלא נורא. היה ממש כיף אבל לא נורא, יהיו עוד ואם נהנת בחיפה אז אל תרגישי שפספסת כי העיקר להנות בחיים. איפשהו. ואיתנו יהיו לך עוד פעמים! זה היה לגמרי בצחוק.

למעלה