מפגש פורום

sok777

New member
מפגש פורום../images/Emo43.gif

מחקתי את הקודם ופתחתי שרשור חדש כדי שיהיה למעלה ולא מבולגן. אז ככה: מי יכול ורוצה יום חמישי בשעה 2 בעזריאלי? אני יכול ורוצה. מי עוד? [יונת, אם את יכולה לסדר את זה, זה יהיה מעולה..] אז או חמישי בשעה 2 בעזריאלי או שלישי בשעה 2 בעזריאלי. תכתבו מי יכול במה ומה מעדיף. אם אתם יכולים את שניהם תכתבו. [אני יכול את שניהם.. מעדיף חמישי]

sok777

New member
מדוע??

נראה לי שאם לא חמישי אז זה רק רביעי.. או אולי ראשון הקרוב [זה גם חופש, לא??]. אתה יכול בראשון או רביעי?

YOasis

New member
אני יכולה ברביעי וחמישי...

רק תעדכנו פה. כי כל יום ממחר יצא לי להיות פה בערך פעם אחת. וגם זה לא בטוח :/ אז מה שתחליטו, תחליטו פה כדי שלא יהיו סיבוכים...

sok777

New member
תני לי במסר את הפלא שלך ואעדכן

אותך.. בכל אופן- רועי לא יכול בחמישי, עירית לא יכולה ברביעי וכרמל לא בראשון. מתי??????

RoySupernova

New member
קראת לא נכון מה שכתבתי משום מה אבל

אני אמרתי שאני יכול בחמישי- לא לא יכול, אלא יכול. מה שכן כנראה חזית את העתיד כי לפני שעה נודע לי שביום חמישי אני נוסע לצפון בבוקר מה שאומר שאני לא יוכל. בכל מקרה אל תעשו עניין אם אני לא בא ואם יש מספיק תלכו ביום הזה.. אני לא יודע במילא עד כמה אני יהיה חוליה חשובה במפגש..

sok777

New member
זה היה מתוכנן מראש..

תיאמתי זאת עם הוריך, והם ידעו אותי שלא תהיה.. אממ. כן. בגלל זה. יאפ. כן. אהא. בכל אופן, לאן בצפון? אולי נוכל להפגש! אני אגב, יכול רק בחמישי. ברביעי לא. חמישי או ראשון. מתי אתם יכולים?? אגב, כולם חוליה חזקה במפגש הזה.. [אעעע.. החוליה החלשה בBBC.. שולט!] אז אם נעשה מפגש ואחד לא יבוא, לא עקרוני מי זה, יהיה לי ממש חבל.

יום חמישי

אני אמורה להיות בת"א.. אז אם תקבעו ביום חמישי יכול להיות שאני אקפוץ

sok777

New member
הנה סיכום של הכל. כנסו הנה!!

נשאר ראשון או חמישי. אתם יכולים גם ברביעי אבל אני ועירית לא יכולים.. מי יכול בראשון ומי בחמישי [אפילו אם כבר הגבתם, שרשרו לזה אם אתם בטוח יכולים.. אפילו אם זה לשעה]? בקשר אלייך ענת- שעתיים זה גם משהו. את יכולה בימים הנ"ל?

למעלה