מפגש פורום

מזתומרת לא בשל מספיק?

כאילו, אנחנו יושבים פה כזה כבר חודשים כזה, על הענף של עץ התפוזים, אז כאילו כזה ברור שהפורום כזה בשל כזה, כאילו דאאא סתאאם.... מה הכוונה בלא בשל מספיק? יש איזושהי דרך לדעת מתי הפורום מגובש מספיק או משהו כזה בשביל לעשות מפגש? וחוץ מזה, כדי לתמוך בבעד שלי, אני צריך להזכיר שהאביר ונדמה לי שגם אתה סיימתם י"ב השנה וזה אומר שבקרוב תהיה לכם תעסוקה קבועה במדים בצבע זית... ומשם יהיה בעייה לשלוף אתכם (אם כי Rogue כבר מכין תוכנית חילוץ למקרה שהמו"מ יכשל)...... Rogue שוב מדבר שטויות על הבוקר

שעטנז

New member
אני מדבר מהניסיון שלי עם פורום

מאריה קארי והמורדים.... אבל מה אני יודע?!

שעטנז

New member
איך אני אסביר את זה.....

אנחנו עדיין לא יודעים כלום על אף אחד.... בפורום מאריה קארי ניפגשתי עם אנשים שדיברתי איתם מעל שנה... אותו דבר עם פורום המורדים. צריך עוד איזה חודש חודשיים 3...
וחוץ מזה, אנחנו לא מספיק ילדים...

What's the big deal?

זה לא כאילו שאנחנו נפגשים בשביל איזה טיול משותף של שנה בדרום אמריקה... וזה בטח לא כאילו שאנחנו הולכים להתחתן או משהו... אז מה העניין בזה שאנחנו לא יודעים כלום (מה גם שזה לגמרי לא מדוייק) אחד על השני? אני מבטיח לך שחמש שניות אחרי שאני אתחיל לדבר אתה תדע בדיוק מול מי אתה עומד (אפילו אם אני לא אחרוץ לשון - הRogue בולט בכל מקום בכל מצב).... אז מה הביג דיל? Rogue עדיין מנסה להבין את ההיגיון...

ובעניין לא מספיק ילדים

שברוב טובי הספקתי לשכוח.... אנחנו לא מקימים ליגת פוטבול אמריקני... לא משנה הכמות, העיקר האיכות.... ובגיל 22 אני מוצא משהו בי שמתנגד להיקרא ילד... אז דו מי א ג'סטה ותשנה ילדים לאנשים... Rogue will not be forever young

שעטנז

New member
סוררי. תראה, אנחנו באים בשביל

להנות, ונראה לי שבשלב הזה אנחנו סתם נבלע את הלשון (חוץ ממך כמובן), ונתבייש אחד מהשני... למרות שאני לא ביישן כלל, אבל עדיין, טמונה בי המודעות האינסופית בהקשר הישיר, אשר פונה ישר לאיזור המפגשים הלא ממש מהנים.

חיובי לגמרי

Rogue ולשון הרעל מחכים במלוא קוצר הרוח Rogue יביא גם דבש וגם תפוח ומי שמול המחשב ישאר סרוח יצטרך לתרום לכולם דג מלוח כפי שניתן להבין Rogue בצומי מאמין ואין כדוגמה הנדירה של פורום של שפה עשירה אז Rogue את פרצופו ישמח להראות להפתיע, לשעשע וגם לשבור מראות וRogue את את עיניו ישמח להזין בחברי הפורום האושפיזין ואם מישהו יחליט יבטל Rogue עשוי להתקשות לעכל הבשורה הרעה, Rogue לא יקבל ולשון הארס תצא לה לטייל כן, פלאש... אני מאוד בעד... Rogue חורז חרוזים

למעלה