מפגש פורום

../images/Emo45.gifאבל שיהיה גם עם רוני חח../images/Emo9.gif

למה לא...למרות שהיה את המיסבת השקה של רוני וכולם רוא את כולם(אני דווקא לא)אבל מה זה משנה כדאי ורצוי ואפשר הביעה שיש בדרך כלל המון ילדים שלא יכולים לבוא ורחוק להם מדי או שאין להם איך ללכת בעיה...

yoooni

New member
../images/Emo45.gif, מזכיר לי שבמסיבת השקה

מישהו מאד נחמד מאורנג' - שקשור לרוני (סביר להניח
), שאל אותי למה אנחנו לא מארגנים פגישת פורום איתה... אז אולי זה זמן טוב לנסות לבקש ולארגן
רינת - זאת פנייה נרגשת אלייך לברר

perrinat

New member
האיש הנחמד לא היה מאורנג'

הוא היה מפופ ארט... [יוני, באמת... אני רואה שאתה לא מקשיב לאנשים שמדברים איתך
] בכל מקרה- אני יכולה רק להעביר את הבקשה לפופ ארט ולקוות איתכם לטוב

yoooni

New member
כן כן כן תעבירייי ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif

ותתחברי למסנג'ר

../images/Emo41.gifתאריכים../images/Emo41.gif

ליד כל תאריך תסמנו אם אתם יכולים או לא יכולים באייקונים:
או
23.7
25.7
26.7
27.7
1.8
2.8
3.8
4.8
5.8
6.8
7.8

yardenos3

New member
הינה!

23.7
25.7
26.7 אני לא יודעת מתי המחנה של הצופים נגמר.. 27.7 כאן אני גם לא יודעת אני יודיע לכם! 1.8
2.8
3.8
4.8
5.8
6.8
7.8

מק../images/Emo78.gif

מממממממממממממממממממממ קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ יייייייייייייייייייייי צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ ההההההההההההההההה

כנסו כולם זה חושב!!../images/Emo26.gif

תקשיבו אני ו.ronimylife שהיא גם חברה שבפורום הסתכלנו בלו'ז של רוני וניסנו לראות איזה הופעה אנחנו יכולות ללכת! שתינו עדיין דיי קטנות אבל אנחנו גרות במרכז ואם שמת לה הלו'ז של רוני ממש לא מתאים למרכז! וזה לא פייר!!! אנחנו מתות ללכת להופעה ואין לנו לאיזה! אז עכשיו חשוב מאיי פעם שתיהיה פגישת פורום עם רוני!! גם כי אנחנו לא הרבה חברים בפורום וזה מאוד נחמד לראות את רוני וגם פגישת פורום!! שתיהיה פגישה עם רוני רק לאלה שממש חברים פה!! אבל רינת את חייבת לארגן לנו משהו!! כי רק את יכולה! דברי עם אורלי ותגידי לה שזה לא פייר שאין לרוני הופעות במרכז בזמן הקרוב!!!

Hen m

New member
בדיוק! אם כל אחד שיבוא לו

לפגוש את רוני ירצה להצטרף אנחנו נהיה אלפים!

למעלה