מפגש פורום?
ל לחייך תמיד New member 18/4/06 #3 מה אתם אומרים להצטרף לפורום בנים בלבד בינתיים ביום חמישי מתאים לכם נעשה מפגש מאוחד כדי שלא נאלץ לעשות מפגש מצומצם של אנשים מהפורום הזה כי ההתראה קצרה מידי
מה אתם אומרים להצטרף לפורום בנים בלבד בינתיים ביום חמישי מתאים לכם נעשה מפגש מאוחד כדי שלא נאלץ לעשות מפגש מצומצם של אנשים מהפורום הזה כי ההתראה קצרה מידי
A Annabel Lee Fairy New member 18/4/06 #4 לא אוכל להגיע.../images/Emo54.gif מתכונת במתמטיקה ביום שישי...
D drnaji New member 18/4/06 #5 גם אוויטה וגם מפגש ב"ב בשבוע אחד../images/Emo35.gif זה יותר מדי בשבילי |מקווה שקובי לא קורא את זה|
פ פשושית 17 New member 18/4/06 #6 ח אני אבואאא..../images/Emo3.gif אני חצי גבר חחחח סתם !!!!!!!!!!!! מתי ואיפה הם עושים?! חחחחחח ומה אני אעשה עם אלף בנים?! אני רוצה בנות
ח אני אבואאא..../images/Emo3.gif אני חצי גבר חחחח סתם !!!!!!!!!!!! מתי ואיפה הם עושים?! חחחחחח ומה אני אעשה עם אלף בנים?! אני רוצה בנות
F ForbiddenSoul New member 19/4/06 #7 לא צריך להצתרף פשוט נעשה שבוע הבא ביום חמישי אפשר לחשוב שזאת בעיה לקבוע ד"א, אנחנו נקבל את הסטיקרים של הפורום?
לא צריך להצתרף פשוט נעשה שבוע הבא ביום חמישי אפשר לחשוב שזאת בעיה לקבוע ד"א, אנחנו נקבל את הסטיקרים של הפורום?