מפגש פורום (
)

shiran™

New member
מפגש פורום (../images/Emo35.gif)

סורי על ההודעה החדשה אני לא כ"כ הבנתי פשוט.. כמה דברים: מי שמגיע, מגיע עם חברים? אם כן זה באמת קצת בעיה.. כי עם מי תלכו? יש כאלה שמגיעים לבד? (כמוני?) איך נמצא אחד את השני בגני יהושע? אי אפשר לקבוע ליד הקולנוע או משהו.. אז איך? החלטנו שנפגשים יותר מוקדם? (לפני 5 כאילו..) ומי מגיע סופית, וחושב שהוא כן יגיע למפגש (אפילו שהוא עם חברים\בלי חברים..) כי לא ממש הבנתי מה נסגר ומה קורה.. וזה יום שלישי הזה.. אז.. קדימה
תענו על כל השאלות בהודעה.. תשלבו.. העיקר שבסוף יצא משהו..

s h u g i t

New member
אז ככה, ../images/Emo15.gif

אני גרה ממש קרוב אז זאת לא בעיה בשבילי- אני באה.
בעיקרון כבר הודעתי למי שהייתי אמורה ללכת איתם שאני אולי אראה אותם שם כבר ואהיה עם הפורום. אבל אמרתם פה שכל אחד בא עם חברים שלו אז כנראה שגם אני. ושירן חשבתי שגם את באה עם חברים! אז הסבירי דאגה מ
ך, אני אבוא לבד, ואם תחליטו כולכם להתפזר בקבוצות שלכם [סנובים
] אז אני כבר אמצא את האנשים שלי
ואין לי בעיה קצת יותר מוקדם [לא יותר מדי], כי אני כבר אכנס לחופש שלי ובאותו יום רק מתוכנן לי ללכת לבריכה בבית של חברה. קשה קשה.

shiran™

New member
אמרתי

אי אפשר לקבוע ליד הקולנוע (כמו בעזריאלי) מהסיבה הפשוטה - שאין שם קולנוע. ואני לא באה עם חברות! אני רוצה מפגש פורום! אז את איתי? יאי!

shiran™

New member
וכמובן! תלמדו משוגית ../images/Emo26.gif

"בעיקרון כבר הודעתי למי שהייתי אמורה ללכת איתם שאני אולי אראה אותם שם כבר ואהיה עם הפורום."
כל הכבוד!

s h u g i t

New member
כן, תלמדו משוגית לכתוב בצורה עילגת!

משפט מתוסבך קצת
וסליחה, אני כל היום קראתי ספרות אז אני כבר מדלגת עם אותיות פה ושם

K e R e N18

New member
../images/Emo45.gifאני כנראה באה...ועם חברים../images/Emo13.gif

כי אין מצב שאני אגיע עד לת"א לבד...כי לא יהיה לי איך לחזור.. ואם יש חברים אז יש אוטו[
]

shiran™

New member
אז מה זה אומר?

שתהיי איתם או איתנו? תחליטי. מהר. אין זמן. מלחמה! חחח סתם הבוס שלי תמיד אומר "מהר! אין זמן! מלחמה" משוגע

shir el

New member
אי אבוא עם חברות ...

אבל אם תפגשו קודם, אולי אני אבוא לפני ..

shiran™

New member
../images/Emo10.gif

וגם מורן לא מגיעה! אז חייבים לעשות עוד מפגש חוץ מזה!

למעלה