איך גם לך יש בחינם
L limors2 Well-known member 4/5/06 #22 יש לי כרטיס שירות לאומי../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif כי עשיתי יומיים בשנה הזאת ואז החלטתי שלא בא לי, ולא לקחו לי תכרטיס
יש לי כרטיס שירות לאומי../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif כי עשיתי יומיים בשנה הזאת ואז החלטתי שלא בא לי, ולא לקחו לי תכרטיס
L limors2 Well-known member 5/5/06 #26 שערי צדק../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif המשכתי שם יומיים במחלקה אחרת ואז התחליתי לשבוע ועזבתי
שערי צדק../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif המשכתי שם יומיים במחלקה אחרת ואז התחליתי לשבוע ועזבתי
L limors2 Well-known member 4/5/06 #23 הממ לא יכולה חמישי../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif אני עובדת בערב ובשישי. אז רק רביעי בערב זה טוב לי. נראלי. שנייה אבדוק. כן, רביעי בערב.
הממ לא יכולה חמישי../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif אני עובדת בערב ובשישי. אז רק רביעי בערב זה טוב לי. נראלי. שנייה אבדוק. כן, רביעי בערב.
א אמבריי לנצח New member 5/5/06 #25 נו אנשים תשתפו פעולה יהיה כיף ואביא מטריה. אני מוכנה אפילו שאיצעק לא יבוא.
T Tinty New member 5/5/06 #28 תראו, אני לא יודע אם אוכל להגיע, אבל תנו לי תאריך ומקום כדי שאוכל להזמין אמבולנס של מד"א, במקרה ששניכם תנסו לדקור אחד את השני עם מטריות.
תראו, אני לא יודע אם אוכל להגיע, אבל תנו לי תאריך ומקום כדי שאוכל להזמין אמבולנס של מד"א, במקרה ששניכם תנסו לדקור אחד את השני עם מטריות.
א אמבריי לנצח New member 6/5/06 #29 xD רק אני האלימה. וחוצמזה זה בסדר, נראה לי עדיף כבר נדחה את המפגש אל התאריך הלא-נודע...