מפגש פורום תשרשרו כבר מתי אתם יכולים\לא יכולים העיקר תרשמו כבררררררררר
L Lopezit New member 27/6/05 #1 מפגש פורום../images/Emo27.gif תשרשרו כבר מתי אתם יכולים\לא יכולים העיקר תרשמו כבררררררררר
° °•°B®onX Girl°•° New member 27/6/05 #5 ../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifמממ טבו.. אני לא יכולה עד ה-
L Lopezit New member 27/6/05 #7 גררר אני אקבע סתם תאריך ותגידו כן או לא טוב?!!??! יופי מעצבנים 7\20 טוב לכם????????????????????.
Q QueIronia New member 27/6/05 #10 אני יכול כל יום חוץ מ: התקופה שבין ה- 5 ליולי ל- 16 ליולי בערך (עמוס ב-3 ימי הולדת של אחותי והידידות הכי טובות שלי + טקס סיום + נשף סיום) כי אז אני די לא אוכל לעבוד . אבל בכל מקרה אל תקחו אותי בחשבון, תקבעו מתי שנוח לכם ואני אחליט אם אני מגיע
אני יכול כל יום חוץ מ: התקופה שבין ה- 5 ליולי ל- 16 ליולי בערך (עמוס ב-3 ימי הולדת של אחותי והידידות הכי טובות שלי + טקס סיום + נשף סיום) כי אז אני די לא אוכל לעבוד . אבל בכל מקרה אל תקחו אותי בחשבון, תקבעו מתי שנוח לכם ואני אחליט אם אני מגיע
Q QueIronia New member 28/6/05 #12 אני חושב שכן... אבל בואו נעשה בוקר, בסדר כי אני אמור לעבוד בערבים ואם אני יכול ערב באותו יום אני אוכל לדעת רק כמה ימים לפני
אני חושב שכן... אבל בואו נעשה בוקר, בסדר כי אני אמור לעבוד בערבים ואם אני יכול ערב באותו יום אני אוכל לדעת רק כמה ימים לפני