מפגש פורום החלטתי שהמפגש יהיה בפ"ת. אני מוכן לתת לכם לבחור איפה ומתי.
Q QueIronia New member 24/6/05 #1 מפגש פורום../images/Emo26.gif החלטתי שהמפגש יהיה בפ"ת. אני מוכן לתת לכם לבחור איפה ומתי.
° °•°B®onX Girl°•° New member 24/6/05 #4 |יד|נ"ש../images/Emo26.gif קולולולולולוללולולולולולוללולולולוללוולולולוללו עווווודדדדדדדד חוווווווווווווווווודדדדשששש ב-ד-י-ו-ק יווומוווולללליייידתתתתתתתתתתתתתתת קולולולולולוללולולולוללו יד יד יד הידד
|יד|נ"ש../images/Emo26.gif קולולולולולוללולולולולולוללולולולוללוולולולוללו עווווודדדדדדדד חוווווווווווווווווודדדדשששש ב-ד-י-ו-ק יווומוווולללליייידתתתתתתתתתתתתתתת קולולולולולוללולולולוללו יד יד יד הידד
° °•°B®onX Girl°•° New member 24/6/05 #8 |יד|אבא... סבא וספתא שלי גרים מטר מהקניון הגדול אבל זה יהיה בסוף בת"א...חח זה כזה ברור
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 24/6/05 #9 LOL ואם אבא שלך בחו"ל ביום של המפגש את נוסעת לבדדדדדדדד לפ"ת בואו לתל אביבבבבבבב איזה עוד פורומים עושים מפגשים מחוץ לת"א???? תל אביב רולזזזזזז
LOL ואם אבא שלך בחו"ל ביום של המפגש את נוסעת לבדדדדדדדד לפ"ת בואו לתל אביבבבבבבב איזה עוד פורומים עושים מפגשים מחוץ לת"א???? תל אביב רולזזזזזז
O oren456 New member 24/6/05 #14 אני האמת מעדיף פ"ת אבל גם אין לי בעייה לנסוע לת"א אם זה המקום שיוחלט בסוף.