מפגש פורום

מפגש פורום ../images/Emo24.gif

היי חברים, הרבה זמן לא כתבתי פה, קצת לחץ בעבודה.. אוטוטו בחינה ומקווה להפוך לעורכת דין לשירותכם.
מה דעתכם על מפגש פורום? אני מציעה שנתראה ביום שישי כלשהו בתל אביב. אשמח להערות. המשך שבוע נפלא לכולנו!!

../images/Emo31.gif

אנחנו נפגשים אחרי הופעות או לפני הופעות ככה לפחות אני רואה את זה

בזמן הופעות..

חלקנו נפגשים לפני ואחרי הופעות, אבל לא תמיד מצליחים לראות את כולם: יש צפונים ודרומיים, ומהמרכז וכמובן חיים מלאים לכולם. חשבתי שיהיה נחמד לשבת באיזה מקום, אפילו בים, ולהכיר. כמובן שמירי יותר ממוזמנת.. עייפה בטירוף, נדבר..

רק בגלל מה שציינת

בגלל העניין הגאוגרפי זה מקשה למרות שזה חופש אם מירי היתה באה למפגש אז סבבה אבל אני בספק אם דבר כזה יצא לפועל כי היא בן אדם עסוק מי שרוצה לראות אותה- בשביל זה יש אחרי הופעה

אני לא חושב שיש טעם

כי באמת בדכ נפגשים הרבה מהפורום בהופעות לעיתים מאד תכופות , אפילו פעמיים-שלוש בחודש. למרות שיש לי רעיון...אני מניח שרובנו נגיע להופעה הפתוחה של מירי בר"ג בסוף החודש , אז יהיה אפשרי לבוא קודם ולעשות אז מפגש פורום

דנדוש 28

New member
אני בעד אבל שמירי...

אני אשמח להכיר את האנשים כי אני יחסית חדשה ולא מכירה אף אחד ואני אשמח אם נזמין את מירי והיא תשתף פעולה ותבוא כי לפי הדברים שלה היא מאוד מעריכה את האהבה שכולנו מרעיפים עליה אז אולי היא תחליט להצטרף....

נעה 124

New member
בעד../images/Emo45.gif

הרעיון נשמע לי נחמד, אבל אני לא חושבת שאני אוכל להגיע... אין לי רישיון, אני רק בת 13... ולא יסכימו לי לנסוע לבד באוטובוס/ רכבת לתל אביב.. (אני גרה בצפון)

צפונים

יקירתי, גם אני מהצפון, וילדה גדולה.. יש רשיון ורכב. אפשר גם ליסוע יחד ברכבת..

נעה 124

New member
תודה../images/Emo70.gif

אין הרבה סיכוי שההורים שלי יסכימו, אבל שווה לשאול!

../images/Emo45.gif בעד!

זה יכול להיות משהו שממש יגבש את הפורום, יותר ממפגש חלקי אחרי ההופעות. רק ככה יהיה אפשר להכיר אנשים שאולי לא יצא לך לדבר איתם במהלך ההופעות.

EVGIRL

New member
חחח חמודה../images/Emo9.gifאני בעד../images/Emo45.gif

אבל לא ביום שישי...כי אין תחבורה ציבורית עד מאוחר... ולהרבה אנשים{כמוני
}תיהיה בעיה להגיע. אבל אני בעד לגמרייי
אני אשמח לפגוש אותכם

Nimrod121

New member
אני בעד../images/Emo45.gif

אבל לא ביום שישי. כי כמו שפירטו כאן, זה לא ממש נוח. ואם מירי תבוא אז זה יהיה עוד יותר נחמד.

ady18

Well-known member
למה תמיד יש סיכוי

ותמיד יש הפתעות בחיים תאמין לי..

למעלה