מפגש פורום
T tapas tapas New member 30/8/06 #2 חבל שביום חמישי הפסדתם טרילוגית דיוידי שהיא מצד אחד משובחת, ומצד שני לא מיין סטרים כך שבטח הרבה מכם לא ראיתם אותה. אני מדבר על DUNE של HERBERT SAMUEL. מומלץ בחום.
חבל שביום חמישי הפסדתם טרילוגית דיוידי שהיא מצד אחד משובחת, ומצד שני לא מיין סטרים כך שבטח הרבה מכם לא ראיתם אותה. אני מדבר על DUNE של HERBERT SAMUEL. מומלץ בחום.
T tapas tapas New member 30/8/06 #7 וואלה נכון. זה לא שאין לי זכרון טוב, זה פשוט שהזכרון שלי זוכר דברים שגויים. זה היה FRANK HERBERT וזה קר שני דיסקים ולא שלושה כמו שחשבתי.
וואלה נכון. זה לא שאין לי זכרון טוב, זה פשוט שהזכרון שלי זוכר דברים שגויים. זה היה FRANK HERBERT וזה קר שני דיסקים ולא שלושה כמו שחשבתי.
L lichdog New member 30/8/06 #3 אבוי, עיסוקים קודמים מונעים ממני להגיע (Bloody job), אך לאור העובדה שכמעט אף אחד לא מכיר אותי ואני ממש חדש פה, אני בטוח שתתמודדו.
אבוי, עיסוקים קודמים מונעים ממני להגיע (Bloody job), אך לאור העובדה שכמעט אף אחד לא מכיר אותי ואני ממש חדש פה, אני בטוח שתתמודדו.
D DDN New member 30/8/06 #8 ../images/Emo124.gif חשוב! חשוב שכל אחד יביא איתו איזה חטיף ובקבוק שתייה.
I Ihavenonick New member 31/8/06 #16 לא רשמו שום דבר לא אמרו איזה סרטים להביא בסוף אני אביא את שלגייה ושבעת הגמדים בשביל הגרמלינים הקטנים
S Serpent Axis New member 30/8/06 #9 לצערי אני חולה אז למפגש הזה אני לא אוכל להגיע (חבל, דווקא ציפיתי לזה)
N Nihau New member 31/8/06 #14 תרגיש טוב, יהיו עוד מפגשים "f you haven't got your health you haven't got anything"
N Nihau New member 31/8/06 #17 ../images/Emo18.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif לא לשכוח סיסמא! לכל באי המפגש תזכורת: לא לשכוח את הסיסמא! לחסרי הסיסמא: ראו הוזהרתם, תשארו בחוץ עם החתול 1ק6 סיבובים או עד שחבר רחום יגלה לכם את הסיסמא.
../images/Emo18.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif לא לשכוח סיסמא! לכל באי המפגש תזכורת: לא לשכוח את הסיסמא! לחסרי הסיסמא: ראו הוזהרתם, תשארו בחוץ עם החתול 1ק6 סיבובים או עד שחבר רחום יגלה לכם את הסיסמא.