מפגש פורום

../images/Emo243.gifמפגש פורום../images/Emo70.gif

מזמן לא נפגשנו... בעוד כשבועיים ב-23-25.6 מתוכנן מפגש. א. איזה יום אתם מעדיפים? חמישי ערב, שישי בוקר, מוצ"ש. ב. ת"א או רחובות? בזמנו היו כאן כמה מהדרום, אבל ההרגשה לי היא שחוץ מברומבית כולן נעלמו... חג שבועות שמח לכולם!

ברומבית

New member
היוש ../images/Emo115.gif

א. חמישי
|| שישי ראיתי שמסוכן
|| מוצ"ש נשמע מעניין
ב. עמדותי בנושא ברורות. אבל כל השותפים ברחו לי ברגע האמת
אבל יכול להיות שיש כאלה שלא כותבים שרוצים לבוא, כמו אחרי המפגש האחרון בת"א שאחריו באו [לפורום] כמה אנשים שהתבאסו שלא ידעו

שישי בבוקר / מוצ"ש הכי טובים לי.

והאמת שלא איכפת לי אם ת"א או רחובות. כלומר, ברור שאני מעדיפה ת"א... אבל לרחובות אבוא בשמחה

אני מוכרחה לציין שאתם מאוד הומוגנים ../images/Emo3.gif

איך אני אמורה לקבוע תאריך מכל האפשרויות האלה? ברומבית - מבטחה לא לעקב אותך שוב. ולגבי מוצ"ש - קחי בחשבון שאחת הבעיות עם מוצ"ש זו תחבורה ציבורית [הרכבת מתחילה ממש מאוחר]

ברומבית

New member
זו אני שהרשתי לעצמי להתעכב ../images/Emo195.gif ../images/Emo115.gif

בדקתי את הרכבות במוצ"ש, אשדוד<->ת"א. הראשונה יוצאת ב-9 בערב. האתר של האוטובוסים לא מצליח למצוא לי אז אני עם חמישי. זמן בלתי מוגבל. וראיתי שאצלכם צריך הרבה זמן

snoopytush

New member
לא אכפת לי איפה. אני רוצה לבוא מזמן לא הייתי

ימים מועדפים כרגע חמישי או שישי שבת תשכחו מזה

מפגש פורום ../images/Emo208.gif

מאחר וכולם כמעט כתבו הכל (מבחינת ימים...) אני נוטה יותר לכיוון יום שישי בבוקר. (ברומבית - דווקא בחמישי ערב יש פחות זמן..) האם יש מישהו שלא יכול ביום שישי בבוקר? וגאיה, נשמח לשמוע ממך סכום גם על ההרצאה בירושלים וגם על המצעד - אז תתכונני

טנא לבן

New member
אני יכולה שישי בבוקר עקרונית.

אבל השבוע לא. אני מקווה שבשבוע הבא אוכל. אצטרך לבדוק ביומן בעבודה. מעדיפה בתל אביב כמובן.

למעלה