מפגש פורום?!

מפגש פורום?! ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

יש מצב? עדיף 17 לחודש.
אני כבר בעזריאלי. מתאים לחבר'לך פה?
שלום, חסר לך אם אתה לא בא!

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אז מה?! כולם פה יצאו מהארון אה?!

רובם. ../images/Emo3.gif

אני כן לפחות. רק חברים, לא משפחה. וואי. אני לא מאמין. אני לא צוחק... פתאום אני קולט ש... יצאתי מהארון כבר.
אני בחוץ. לאט לאט ו... זה נגמר. כולם יודעים.

ואוו!! ההודעה שלך חילחלה לתוכי

המילים שלך "פתאום אני קולט ש...יצאתי מהארון כבר" יצרו בי צמרמורת וקור מקפיא, אז היציאה מהארון באמת קשה וכואבת, זה המסר שחדר אלי מבין המילים שלך. וזה גרם לי לרגע חלחלה וקיפאון!

לא... ../images/Emo3.gif

לא קשה ולא כואב.
זה ממש קל, אבל כשהייתי בארון - מעולם לא דימיינתי את עצמי מחוץ לארון. אבל הנה אני מתוודה פה קבל עם ועדה - אני בחוץ. כולם יודעים [חוץ מהמשפחה!
]. זה קל. "אני הומו." באמת קל, אבל ממש לא קל לאזור את האומץ להגיד את המילים האלו.
יצאת מהארון כבר מתישהו, בפני מישהו?

יודיX3

New member
מנסיוני במפגשי פורום..

אני זורק את הכפפה לגולשים. אם יארגנו- אני אבוא גם ואשמח לקחת חלק בארגון- אבל לא בניהול האירוע. לדעתי- הפורום עדיין לא מוכן לכזה מפגש אבל אפשר לנסות

SmartToyBoy

New member
אפשר ואפשר [[:

למרות שאני מסכים קצת לגבי העניין של חוסר בשלות... שתדעו לכם שהיה מפגש ברחובות ביום חמישי האחרון, והכל בניהולו הבאמת יוצא דופן של טוהרtoar שממש טורח ועומל על מנת להפגיש כמה שיותר חבר'ה. קחו בחשבון שגם אם מפגש בסגנון כמו שעושים ב"גאווה צעירה" (571) יצא לפועל, הוא עדיין יהיה חייב להיות שונה כי יש אנשים מרקעים דתיים מאוד מגוונים ולא לכל אחד מתאים כל דבר, אז צריך לקחת את זה בחשבון... באופן כללי אני מאוד מאוד בעד

למעלה