מפגש פורום

giant G

New member
מפגש פורום ../images/Emo177.gif

טוב ילדודס זאת ההזדמנות האחרונה של כולנו לפגוש את מנהלתנו האהובה הילית לפחות בזמן הקרוב... אז קדימה חבר'ה זרקו תאריכים אבל לחודש הזה לא לחודש הבא... מסר מהילית :) מפגש פורום זה מאוד חשוב :)

לינקנית

New member
הרגלים שלי הלכו.......

סיפרתי לך כבר שאני ההיתי צריכה לכת עם אחותי למפגש הפורום בקסטריט בויז שלה
הלכו לי הרגליםםםםםםםםם והישתעממתי רצחח תעזוב

miss evil

New member
20.7

בבקשה נסו שלא יהיה ליפני.. יש לי בגרות ויש לי צו גיוס ועבודה אז בקשה כל תאריך אחרי ה-18... הכי טוב 20 D:

mirrra

New member
אממ...בעקרון

אני יכולה כל הזמן, אני פשוט אבקש שלא יתקעו לי משמרת באותו יום.. אבל אני לא חושבת שאני אגיע...יש ל יהרבה מפגשים לבוא אליהם ואין לי מושג מאיפה כסף וזמן.. אבל אני אשתדל..פשוט תחליטו על תאריך כלשהו

®NuLy®

New member
בעעע אני לא פה בכלל בחודש הזה...

אי אפשר לעשות באוגוסט?!

®NuLy®

New member
בעעעע

םשוט שבוע הבא אני מתחילה לעבוד... שבוע אחרי זה באילת... שבוע אחרי זה אצל סבא סובתא שלי בצפון... ואז כבר מתחיל אוגוסט

Lp Fairy

New member
מתי שאתם רוצים!!!!

חוץ מה11 לחודש כי יש לי מפגש פורום אחר..אבל בבקשה תדאגו להודיע לי כדי שאני ייקח יום חופש מהעבודה...

לינקנית

New member
יאאאאאא איזה כיף לךךךךךךךךךךך

אנ ירוצה לבואאאאאאאאא אני מתה על רוסיםםםםםםםםם הם כאלוו כוסוניםםםםםםםםם חח יש איזה בן מז5' אז מזה נידלקתי עליו אז לקחתי ממנו תאייסי ובסוף השנה הוא גילה יענו גילה שאני מאוהבת בו חחחח ואח שלו גם חמוד שקסייייי ושניהם שרים +בלונדינים+עינים ירוקות משגעות+ מכיתות המוזיקליות...

loligoth

New member
../images/Emo54.gifפעם ראשונה שאני מסכימה איתך.

חח רוסים הם מדהימים. בלי קשר למראה... אנשים מדהימים. קתרין קחי אותי איתך לרוסיה ;_;

לינקנית

New member
נכון וגלי מה את בידיוק עושה פה??

וואי חחח ממתי את פה????.......... ואת צודקת שהם אנשים מדהימיםםםםםם אני םפשוט אוהבת אותםםםםםםםםם

LunaticPark

New member
ראבק סתמי כבר

אל תציפי את הפורום בהודעותייך הלא קשורות לכלום

למעלה