כנראה שלא יהיה מפגש
ס סינטטית New member 4/8/06 #21 ../images/Emo31.gif האמת שאם זה היה יום רביעי הייתי יכולה אבל יום חמישי יוצא לי לא טוב
ל ליאת לאב דון New member 4/8/06 #22 ../images/Emo31.gif לא באה.. אני לא מכירה פה מספיק את האנשים, ויש גם כמה שלא מסתדרים טוב אז אני לא באה אבל תיהנו
../images/Emo31.gif לא באה.. אני לא מכירה פה מספיק את האנשים, ויש גם כמה שלא מסתדרים טוב אז אני לא באה אבל תיהנו
R red mosquito New member 4/8/06 #23 ../images/Emo31.gif מצטערת לא יכולה... קודם כל אין לי מושג על איזה בניין אתה מדבר, ואם כבר נפגשים אז בלמעלה של הקניון איפה שכולם מכירים, וכבר קבעתי משהו לאותו יום...
../images/Emo31.gif מצטערת לא יכולה... קודם כל אין לי מושג על איזה בניין אתה מדבר, ואם כבר נפגשים אז בלמעלה של הקניון איפה שכולם מכירים, וכבר קבעתי משהו לאותו יום...
J Jen74 New member 4/8/06 #26 אם מדברים על עזריאלי קראתי לא מזמן שיש מקום חדש להחלקה על הקרח על הגג בעזריאלי. לא יודעת על איזה מהגגות. אבל אני חייבת לנסות את זה פעם. אף פעם לא הלכתי להחליק על קרח.
אם מדברים על עזריאלי קראתי לא מזמן שיש מקום חדש להחלקה על הקרח על הגג בעזריאלי. לא יודעת על איזה מהגגות. אבל אני חייבת לנסות את זה פעם. אף פעם לא הלכתי להחליק על קרח.
C CrazyPenguin New member 4/8/06 #28 חח ראיתי את זה../images/Emo191.gif זה לא קרח. זה שעווה... זה ממש קטן... זה סתם >< לא שווה כ"כ... ויש שם גם חממה כמו עם פרפרים ופרחים וספסלים שמשלמים 10 ש"ח ונכנסים ומחזיקים א הפרפרים וזה... אטרקציות D=
חח ראיתי את זה../images/Emo191.gif זה לא קרח. זה שעווה... זה ממש קטן... זה סתם >< לא שווה כ"כ... ויש שם גם חממה כמו עם פרפרים ופרחים וספסלים שמשלמים 10 ש"ח ונכנסים ומחזיקים א הפרפרים וזה... אטרקציות D=
D DJ LiBi LiB New member 4/8/06 #29 ../images/Emo45.gif אבל אני יצתרף..אני יהיה בקשר עם משו כי יש לי עוד פגישה של פורום
O ofer976 New member 5/8/06 #32 ../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif אולי כן ואולי לא....מה שבטוח שאולי, וגם זה בוטל בספק
ל ליאת לאב דון New member 5/8/06 #34 ../images/Emo6.gifאני מכירה את המשפט הזה אבל.. אומרים "מוטל" בספק
R red mosquito New member 5/8/06 #33 ../images/Emo207.gif מה אתם אומרים... שנעשה השבוע מפגש פורום בצ'ט בתפוז, ככה כולם יוכלו לדבר אחד עם השני ביתר קלות. אני אשמח לפתוח חדר ונקבע יום ושעה... מה אתם אומרים? מי שבעד- מי שנגד שלא יבוא חחחחח
../images/Emo207.gif מה אתם אומרים... שנעשה השבוע מפגש פורום בצ'ט בתפוז, ככה כולם יוכלו לדבר אחד עם השני ביתר קלות. אני אשמח לפתוח חדר ונקבע יום ושעה... מה אתם אומרים? מי שבעד- מי שנגד שלא יבוא חחחחח
פ פסטיגליסט New member 5/8/06 #37 חשבתי על זה פעם-אני בעד ../images/Emo45.gif אפשר לעשות אחרי הפרק הראשון של הפיג'מות ביום ראשון הבא