מפגש פורום

מפגש פורום../images/Emo163.gif../images/Emo155.gif

ברוב קולות הוחלט שאין מתאים מערב החג לבקר אצל הנדיב הידוע. כולכם מוזמנים, על טפכם ובני זוגכם, להתכנס לטיול קצר ופיקניק באזור רמת הנדיב. ניפגש ביום שלישי הקרוב (ערב החג השני, 18 באפריל) בשעה 9:30. נקודת המפגש תהיה ליד בקתת המידע למטיילים שבתוך האתר. בקישור המצורף פרטים על האתר, והוראות הגעה (למנויי מפה). לפי הנוהג המקובל במפגשינו אלה - אנחנו מבקשים להביא רק אוכל כשר לפסח וקנוי. מי שאין ברשותו מספר טלפון נייד של אחד מאיתנו (המנהלים) או של מישהו אחר מבאי המפגש - מוזמן לשלוח לי מסר, ואמסור לו - למקרה הצורך. (התברברויות וכו'). אנא, ציינו כאן אם אתם מתכוונים להגיע כדי שנדע למי לא צריך לחכות (מי שלא מתכוון להגיע לא לצריך לציין זאת).

hillelg

New member
../images/Emo45.gif

בעזרתו יתברך, ואם יהיה לי טרעמ"פ עם אחד החבר'ה.

גרי רשף

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בת הזוג ואני נגיע. מזתומרת אוכל קנוי? מלבד אוכל- אכין קפה ואביא פריזבי.

יעני שלא בושל בבית

וכן, טוב שהזכרת - משחקים וכו' יתקבלו בברכה (אני זוכרת לטובה את הפריזבי* מלפני שנתיים בנחל אלכסנדר) וגם גיטרה ושירונים אפשר. * רק אני קוראת לזה צלחת מעופפת?

אלי ו.

New member
האם נהיה בגנים או במסביב?

אגב, מי יודע באיזה מסלול טיול נלך? איפה יהיה הפיקניק? איך להצטייד? האם הפיקניק יהיה ליד החניה או שמה המטיילים אמורים לסחוב בתיק את האוכל לפיקניק?

צימעס

New member
כתבתי למטה איפה יהיה הפיקניק

בעין צור. בסוף הטיול נגיע אליו, ונקפוץ למכוניות (שרובן יחנו שם) להביא את המחצלת והאוכל.

למעלה