מה? מה מצחיק? תדברי איתי! אני פה היום ומחר.
R Rachel47 New member 26/2/07 #12 ממש ממש ממש מקווה לבוא../images/Emo15.gif אני אבקש לעבוד בבוקר (כי לא לעבוד לא נראלי שיתנו לי) אוו ואני באה לעבודה מחופשת (בערך, קרניים ואיפור..משו סולידי) אבל גם למפגש
ממש ממש ממש מקווה לבוא../images/Emo15.gif אני אבקש לעבוד בבוקר (כי לא לעבוד לא נראלי שיתנו לי) אוו ואני באה לעבודה מחופשת (בערך, קרניים ואיפור..משו סולידי) אבל גם למפגש
R RenanaD New member 28/2/07 #25 נהדר! ../images/Emo24.gif../images/Emo131.gif ותביאי לי בבקשה את הקלטת האחרונה של זוב"י (מ-5X05 עד הסוף), אני רוצה להעתיק אותה
נהדר! ../images/Emo24.gif../images/Emo131.gif ותביאי לי בבקשה את הקלטת האחרונה של זוב"י (מ-5X05 עד הסוף), אני רוצה להעתיק אותה
R Rachel47 New member 1/3/07 #29 אני מאוד מאוד מקווה שעוד יש לי../images/Emo15.gif אותה אחותי הודיעה לי לא מזמן שעל חלק מהקלטות היא הקליטה מי גאון אני ממש מקווה שיש
אני מאוד מאוד מקווה שעוד יש לי../images/Emo15.gif אותה אחותי הודיעה לי לא מזמן שעל חלק מהקלטות היא הקליטה מי גאון אני ממש מקווה שיש
R Rachel47 New member 2/3/07 #31 באמת רציתי לשאול אם תבואי../images/Emo15.gif שומדבר לא מונע ממני לבוא אני עובדת בוקר (רוב הסיכויים..אבל למה שהיא תעשה בכוונה?) אז אני באה ישר אח"כ זה יהיה בסביבות 5 ככה
באמת רציתי לשאול אם תבואי../images/Emo15.gif שומדבר לא מונע ממני לבוא אני עובדת בוקר (רוב הסיכויים..אבל למה שהיא תעשה בכוונה?) אז אני באה ישר אח"כ זה יהיה בסביבות 5 ככה
L LooKinG FoR My NaMe New member 28/2/07 #21 אני באה!/tapuzforum/images/emo13.gif ליאורה, נוסעים ביחד?/tapuzforum/images/emo3.gif