מפגש פורום!

אסִי

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif בנתיים אין לי בעיה...../images/Emo13.gif

darkman 36

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היהודים אנפלאגד זה ב-3.7, אין מצב!

darkman 36

New member
קודם כל ../images/Emo45.gif

עכשיו-
איפה אתם מעדיפים? צפון
מקום יותר מדויק- הקריון בקריות יכול להיות אחלה
בכל התאריכים זה טוב

NimaZ

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifתאריכים משוכללים!!!

קום כל: מזי, ראיתי שניסית לקבוע תאריך אבל גם ראיתי שמישהו פה אמר שהוא לא יכול בכל יולי אז ניסיתי לבדוק אולי יש תארילך אחר אפשרי: התאריכים שיצאו אחרי מחיקה כללית: 8.8- א' 9.8-ב' 10.8-ג' 11.8-ד' 12.8-ה' 13.8-ו' 14.8-ש' 15.8-א' 16.8-ב' 17.8-ג' 24.8-ג' 25.8-ד' 26.8-ה' 27.8-ו' 28.8-ש' 29.8-א' 30.8-ב' 31.8-ג' תתחילו לפסול! מיקום: קניון עזריאלי! ועוד משו: אני מעדיפה שנעשה את זה באמצע השבוע מתישהו כי שישבת פחות נוח... אתם לא חושבים?

NimaZ

New member
בלי ימי שישי ושבת......

8-13.8 (א'-ו') 15-17.8 (א'-ג') 24-27.8 (ג'-ו') 29-30.8 (א'-ב') לא ציפיתם שאני אכתוב את כל התאריכים האלה עוד פעם נכון?! ואין מצב שנעשה את המפגש ב-31 כי יום אחרי זה יש לימודים
... (זה למה הוצאתי אותו!) רק חשוב להגיד: כולל!!! נו תגיבו משו!!

NimaZ

New member
אוקייי...

אני רואה שאף אחד לא מגיב אז מה אתם אומרים על: השמיני באוגוסט בשעה ___________ בעזריאלי ליד ה________ תשלימו את החסר.

Ronush14

New member
השלמה! ../images/Emo9.gif

השמיני באוגוסט בשעה 16:00 (נגיד...חחחח) בעזריאלי על הגג!

NimaZ

New member
המ...

הגג הוא לא דיי גדול? *לא מתמצאת בעזריאלי* צריך לבוא עם שלט כזה!

Ronush14

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif הסבר!

אוקיי! אתם נכנסים לקניון... מגיעים עם המדרגות הנעות לקומה הכי גבוהה שאפשר... זה סה"כ קומה שלישית... לא כזה סיבוך...חחחחח ואז יש שם יציאה החוצה... לגג...
אז אם פונים ימינה בדלת הזאת אז זה באמת קצת גדול... אז אפשר לשבת קרוב לדלת ואז לראות את מי שמגיע..
אותי כולם יזהו
ואפשר לקבוע שפונים שמאלה ששם זה שטח קטן יותר!
כשיתקרב מועד המפגש אז כבר נראה!

אסִי

New member
עד ה-8 באוגוסט...

איזה באסה, אני לא ממש יודע אם אני אוכל להגיע.... כי תמיד במשפחה שלי יוצאים לנופש בדקה ה-90

NimaZ

New member
תברר אסי........

ום עדיין לא החלטתם על תאריך סופי אז תבקש שתהיה בארץ בשמיני! זה לא יהיה אותו הדבר בלעדיך!

Ronush14

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אתם בכלל רוצים מפגש?
מאודדדד!!
איפה אתם מעדיפים? (מרכז דרום, צפון...) מרכז!
מיקום יותר מדויק (בתוף ה-מרכז דרום צפון...) עזריאלי הכי הכי טובב
באיזה תאריכים אפשר מבחינתכם? הכל חוץ מאלו שאני אכתוב שאי אפשר..
באיזה תאריכים אי אפשר? (חו"ל, בגרויות...) ב-1.7 אני חוזרת מקורס מד"צים! אז נגיד בערך מה-5.7 אין לי בעיה!
למרות שאמור להיות לי טיול של ארבעה ימים גם בחופש! אני אברר מתי זה!

למעלה