מפגש פורום

kung fu

New member
מפגש פורום ../images/Emo13.gif

אני ו-mimeli דיברנו על כך שזה יהיה נפלא אם יהיה מפגש של פורום שלמות פנימית עם פורום לחיות בהרמוניה. יש מישהו שרוצה לארגן כזה מפגש? אני מעלה את זה על גבי הפורום, כי לי אין רצון לארגן את המפגש עצמו

mimeli

New member
הייתי מזמינה את כולכם אלי הביתה..

אבל אני מניחה שלא כולם יגעו לישוב מעבר לקו הירוק, אה? ממש מחכה להכיר אתכם פנים מול פנים! סימון

kung fu

New member
אני לא אגיע ../images/Emo6.gif חה חה חה.....

האמת שזה לא בעייה לארגן. אפשר פשוט לרשום מקום, שעה ויום, ומי שיבוא יבוא. אבל משום מה עדיין אני לא רוצה לקחת את זה על עצמי. אני מפחדת שיצוצו כל מיני ארגונים מעצבנים שלא עלו בראשי כעת
חה חה!

אוי מתוק ..../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

איזה חיוך העלית על שפתיי
מה שלומך חמוד ? אתה תבוא למפגש כשיהיה ???

IC4

New member
ליבי צרוב מחוד רקוב

לאחרונה נתקלתי בפרשה פיננסית זוועתית המעיקה על נשמתי ותמשיך לעסוק בזאת ב30 החודשים הקרובים. איני ידעתי למה נכנסתי, וחתמתי בלי לקרוא את המילים הקטנות. ועכשיו אכלתי אותה לשנתיים וחצי של להזכר בטעות נוראה שבאה להכאיב לי! חוץ מזה אני חי
איני חושב שאבוא למפגש, יש לי סמינר בסופ"ש הקרוב, ושבת בבסיס אחריו. נחיה נראה ואז נמות, ונראה יותר טוב

IC4

New member
לצערי הרב קשה לי להרפות

מפתיע הדבר אך אמנם כך הוא כאילו יש בי נזילה של אנרגיה חיונית לאושר התקופה האחרונה, חורפית היא לנפשי. and i used to love winters מה שמוסיף להטרידני הוא חוסר הרצון שלי לסלוח לאבי, על טעויות שאינו מודה שהוא עושה כשהוא עושה אותן, ועוד מאשים אותי בהתוכחות איתו, כשאני רוצה רק שיבין את ההגיון שאני מייצג וידבר איתו בהגיון הישיר וברור ומפורט שלו. לפעמים זה לא כך. לפעמים רבות מדי מנסה לגרום לי להרגיש כאילו אני זה שלא בסדר.

אוי.

על מה בדיוק חתמת? ומה נראה לך השיעור שמסתתר כאן? (לי אין לי מושג. שואלת אותך. רק אתה יודע) מה אתה אמור ללמוד ממה שקרה לך?

kung fu

New member
טוב, כנראה שזה לא יתרחש

כי לי אין חשק לארגן, ואף אחד אחר לא הציע את עצמו בתור מארגן/ת
טוב, כנראה שזה יהיה הזמן הנכון, יהיה מי שירצה לארגן
(מוזר. דווקא הרגשתי שעכשיו זה הזמן הנכון. טוב לא נורא)

למעלה