מפגש פורום.

מימי

New member
תקראו את זה שניה,

ותעשו מה שאני אומרת לכם!!! תכתבו: א. בערך איפה אתם גרים. ב. איזה אופי אתם מעדפים שיהיה למפגש. ג. האם נראה לכם שתבואו בכלל למפגש, אם הוא יתקיים. ד. גילכם. ה. בעדים ונגדים. אני אתחיל: א. איזור ירושלים. ב. שיהיה בקולנוע. ג. תלוי איפה ומתי יתקיים המפגש, אבל בכלליות כן. ד. 14.5 ה. ממש ממש לא בטוח שההורים שלי ירשו לי, אולי זה קצת יהרוס את הפורום. מצד שני, אני רוצה לדעת מי אתם, ונראה לי שזה יכול להיות נחמד. עכשיו תורכם!!!

Chot

New member
אומפה אומפה היי מהמנה

א. בערך בתל אביב. ב. רק שיהיה אוכל בהישג יד. עדיף בחינם. והרבה. ג. בטח, אם האצ´וט שלי באה איתי! ד. 15 וכמעט וחצי! הופה. ה. עבור . רשימות- אני בטוחה שלי יש את הטלויזיה הכי גדולה בעולם יותר מכל האנשים פה בככלל הפורומים (חוץ מאלה בפורום קולנוע ביתי כי הם כאלה פריקים עשירים ושמנים) ויש לי גם דה וה דה, אבל אבוש שלי לא הכי מרוצה מכל מיני פגישות אינטרנט שכאלו. מה גם שהבית פיצי. ואין אוכל. אף פעם.

חזיר בר

New member
נו,בסדר

א)אזור המרכז ב)איזה אופי? שמישהו אחר יחליט את זה בשבילי. לא ממש אכפת לי אבל מוצא חן בעניני צ´וט ורעיון המזון החינם שלה. (אבל אין שום דבר חינם) ג)האם אני אבוא? אני אשתדל אבל מאחר שבאופן טבעי זה בטח יתקיים באיזה ערב או אחר צהרים שכמעט באופן תמידי תפוסים אצלי זה עלול להוות בעיה. ד)אני בן 17.5 (גוד דם) ה)בעד - כי זה יהיה ניסוי נחמד לראות איך אנשים וירטואלים הופכים לממשים,סתם ככה. מה גם שזה יכול להמריץ ולשפר את הפורום. נגד - כי כמו שמישהו פה אמר,למה אנחנו כל כך להוטים לממש קהילה וירטואלית בעצם? אולי נהרוס את היופי שבה,ולאחר מכן למשתמשים חדשים שלא "ידעו את יוסף" או שפשוט נכנסו אחרי הפגישה לא יצליחו להכנס בקלות כל כך. הבעד סך הכל לוקח - זה צריך להיות מעניין ומשעשע.

leeloo

New member
קל להגיד - קשה לעשות

כמובן שמפגש יכול להיות נורא נחמד, ולהועיל נפלאות לפורום (מה יותר נפלא מלהכיר אישית אנשים ולא שטחית?)... אבל הבעיה היא, כמו שגם אתה ציינת, למצוא את המקום, הזמן והשעה המתאימה לכולם. וגם לי רוב הימים תפוסים בגלל מבחנים כל שני וחמישי.... וטיול שנתי, ונסיעה לפסטיבל סרטים בדימונה (היה מגניב אם הייתם באים לשם...). בכל מקרה.. ישבתי, עם היומן. חשבתי טוב טוב מה יכול להיות תאריך טוב לי (כי אין לי מושג בקשר אליכם). אז יש שתי אופציות: א. ללכת לבית של מישהו (להביא אליו אוכל, שתייה ועוד, כי הוא נידב את ביתו) ולראות סרט, ולעשות משהו חברתי נחמד ב. לקבוע לאיזה אולם קולנוע הולכים ולאיזה סרט. התאריכים האפשריים (בהתחשב באוטובוסים, מבחנים, בחנים, עבודות, טיולים, ועוד): 11.12 - 17.12- חופשת חנוכה, יש אוטובוסים, אין מבחנים, אין ביה"ס, סרטים חדשים, ניראה שיתאים לרובכם. ותאריך גם ממש טוב הוא ה-10.12, יום לפני חופשת חנוכה, אין בעיה להיפגש אחר הצהריים, אין הרבה אנשים בקולנוע (במידה ונלך) ולמחרת- אין ביה"ס! שעה: אני מניחה שבסביבות שתיים עשרה, אחת בצהריים. מקום: תלוי בכם. לילו

goldi san

New member
היהיהיהי!

אני אבוא (עם האצ´וט שלי) ואני בת שש עשרה עוד מעט (חכו חכו גם לזה נגיע) ומתל אביב ולא אכפת לי מה האופי וכאלה שטויות. אה רגע, סרט בקולנוע זה טוב. עכשיו- אם המפגש יקבע לתאריך שיותר קרוב לסוף חופשת חנוכה, דהיינו השבעה עשר בדצמבר- דהיינו יום ההולדת שלי- כולכם תאלצו להביא לי הפתעות והמון אוכל ושתיה חינם ובלונים וקונפטי. ברור?

Chot

New member
וב 16.12 יש לנו ברית מלה

סתם סתם נו חופשת חנוכה הגידי לי אצ´וט יקרה אין לנו איזה טיול קטן הרחק מן היבשת?

שח_מט

New member
באתר "יעל במקרת בקולנוע" נערך פעם

מפגש בהקרנה של סרט. אפשר לחפש רשמים באתר. BTW אתר מומלץ!

למעלה