מפגש פורום

מפגש פורום ../images/Emo124.gif

השתעשענו לאחרונה ברעיון לקיים מפגש פורום יען כי אנחנו חפצים לראות אחד את פרצופו של השני
אתמול בצ'ט גלמור העלה רעיון שניפגש אצלו <הוא גר בבני ברק> והוא יעביר ערב עם מצגת (גלמור אנא הסבר על מה המצגת) וכל אחד יביא משהו <כיבוד> ישנן כמה אפשריות (אם למישהו יש עוד רעיונות - נא להעלות) 1. להיפגש אצל גלמור - נקבע נק' מפגש ומשם אליו ולהעביר ערב אצלו 2. להיפגש אצל גלמור להיכרות ראשונית <קפה ועוגה> ואח"כ לצאת לאנשהו 3. להיפגש מלכתחילה במקום כלשהו בתל אביב <נקבע נק' מפגש, לדוגמא בעזריאלי או בבורסה> זה מה שעלה לי בראש, נא הערותכם והארותכם לגבי מקומות- זה מה שמצאתי

אכן נשמע לי טוב מבחינתי שנפגש

במקום שקט (וכפי שגלמור התנדב אתמול בצ'ט) נשמע אחלה להפגש אצל גלמור ואם אכן המצגת מעניינת כפי שהוא טוען נראה את המצגת, נקשקש ואם יבוא לנו נצא בכייף למקום מעניין. לא משנה לאיפה אני משאירה זאת לבליינים של איזור המרכז תותי אתמול חשבנו על שעה בערך 21:30 אבל שבלולית תעדכן סופית.

לי אין בעיה מה שתחליטו

דרך אגב - מקסימית מגיעה לשבת למרכז אז היא תגיע כבר מיום חמישי

אני ...

ממליץ ...בלי מצגות ... רק בחוץ ...משהו אולי בנאלי אבל ... ליד שיכון בבלי , בת`א , ישנה מדשאה ענקית ...על שפת הירקון ... מקום פתוח שגורם לאוירה פתוחה ... כיף שזמן רב רציתי לעשותו , ולא היה עם מי ... אז בבקשה .... אם אפשר מכבוד הוד מעלתכם ...ומה שיוחלט יתקבל ע`י בשמחה ... שלכם צ.

אני מעדיפה במקום סגור ולא בפארק

משיקולי נוחות של להביא כיבוד קפה וכיוצ"ב <אבל זו דעתי בלבד> אבל אם ימצא הרעיון חן בעיני החבר'ה אני לא אתנגד.

בוקר טוב, עדיין לא השבת לי-היכן את גרה??

ע"מ שנדע מאיזה כיוון את באה ומי יוכל לאסוף אותך...

מצטערת אבל זה ממש לא הכיוון שלי

מקווה מאוד שיהיה מישהו/י שמגיעים מהאיזור שלך ויוכלו לאסוף אותך.

למעלה