מפגש פורום

גלמור32

New member
מצגת - מרוץ העכברים מול מינוף זמן

רוברט קיוסאקי בספרו אבא עשיר ואבא עני מחלק את העולם לארבע סוגי עיסוקים שכיר, עצמאי מצד אחד - הם הנמצאים במרוץ העכברים ובעלי ארגון ומשקיעים מצד שני- הם בעלי מינוף של זמן (בעל אירגון) ומינוף של כסף(משקיע) בעל ארגון ומשקיעה = הכנסה פסבית ללא עבודה הבעיה היא שכדי להיות בעל ארגון או משקיע צריך הרבה מאוד כסף + כישיאים כדי להצליח האם זמן = כסף האם ניתן לפרוץ את הגבלת הזמן שלנו כדי להגדיל את ההכנסה שלנו ? מה זה הכנסה פסבית ? מה זה מינוף של זמן ? כיצד לבדוק הזדמנות עיסקת? מה זה אירגון ? להיות בעל אירגון זה השקע של אעשרות ומאות אלפי דולרים האם יש דרך אחרת כיצד אני יכול/ה לבלה יותר זמן עם איכות עם משפחתי ועדיין להרויח כסף? אני מצאתי פתרון וזה אמיתי שלכם גלמור

touti

New member
עכשיו הבנתי:)

המצגת שאתה רוצה להציג במפגש, זה העסק שדיברת עליו. ואני חשבתי איזה מצגת חברתית:) טוב מה יותר מתאים ממפגש פורום לדבר עסקים:) אולי תכין איזה משחק חברתי ככה לאיזון? אמת או חובה? 7 בום?

גלמור32

New member
רעיון אדיר בשמחה

יש לי לוח מחיק בבית וטושים להסבר המצגת ניתן להשתמש גם לדברים אחרים אבל עדיף שאת זה יעשה / תעשה משהוא./היא אחר צריך לתת מקום גם לאחרים להתבטא

touti

New member
נשמע לי טוב למפגש ראשון בבית של גלמור

ותודה לגלמור שמציע את ביתו. מה מציעים ככיבוד? פיצוחים? מזונות? שתיה קלה? מוזיקת רקע?

גמדים

New member
מי מהבנות נפגשת איתי לבד קודם?

כי עדין יש לי בעיה להפגש עם הבנים פה, מקווה שתבינו ולא תעלבו אז מי נפגגשת איתי מוקדם יותר לקפה או משהו , אשמח מאד

הייתי נפגשת איתך בכייף לקפה קודם אבל אין מצב

שאספיק. את בכל אופן מוזמנת לחיפה אם את מגיעה לכאן מתישהו. ואם לא נקווה שבהקדם נפגש שוב וגם את תוכלי להצטרף.

touti

New member
אני אשמח מאוד, אראה מה אפשר לעשות.

נתכתב מחר במסר.

שבלולית רואה שצדקתי!!!!!!!!!!! אבל.... ../images/Emo7.gif

בחמישי הזה ה 14/6 יש לי בת מצוה של אחיינית שלי ולא אוכל לבוא וווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אם את זוכרת שבלולית אני הצעתי להפגש כבר לפני שבועיים . וכנראה שכל דבר בעיתו ובזמנו ..... גלמור קבל חת חת כנראה שהצלחת להרשים את הבנות בצ'ט להסכים למפגש! אגב באם המפגש יערך בתאריך אחר אני נייד ורגיל לעשות קילומטרים רבים כך שאין לי בעיה להתנדב להסעות :) בקשר למקום: תחליטו על קונספט קודם , מה רוצים? מפגש חברים להיכרות ,עדיף בבית כלשהו בתור התחלה . ולא יודע על מה המצגת אבל בהחלט הייתי מכין משחק חברה כלשהו לשתף את כולם ושלא יהיה כבד. ככה יצא לאנשים גם להתקשקש בניהם וגם להיות עם כולם ( לאילו שקשה להם להתחבר בקלות זה יתן פתרון טוב ) אח"כ עם אנשים מוצאים שפה=ראש משותף אפשר או להמשיך ביציאה לפאב הזה שנשמע ממש אחלה או לקבוע שם במועד אחר. אני יודע שזה קצת אנוכי אבל אולי אפשר לדחות לתאריך אחר?

אני ירושלמי

בואי נניח שהבת מצוה תסתיים בערך ב 23:00 עוד כ 40 דקות לתלאביב ועוד חצי שעה לפחות למצוא את המקום אז אנחנו מגיעים כבר ל 00:30 . אין לי שום בעיה עם השעה הזאת ואף יותר מאוחר רק לא נראה לי שישארו אנשים ( במיוחד הנשים ..הילדים ) עד אז

../images/Emo41.gif סיכום ../images/Emo41.gif

1. נפגשים אצל גלמור בסביבות תשע וחצי עשר להרצאה - מיקום מדוייק יועבר במסרים 2. צריך להביא כיבוד ושתיה קלה (חשבתי על עוגה, 2 פשטידות, 2 סלטים - זה בשליפה - אם למישהו יש רעיון אחר- בבקשה אני מתנדבת להביא את הסלטים - אפיה זה לא הצד החזק שלי... 3. מי צריך עזרה בהגעה ומהיכן תאשרו

מאשרת הגעה

אני אאפה עוגה
אם יש דרישות מסוימות נא לפרט, רק לא לשכוח שרצוי משהו שלא צריך מקרר ע"מ שלא יתקלקל בכל הנסיעה הארוכה שמחכה לי באותו היום. אבל נא לעדכן עד מחר בצהריים ע"מ שאאפה אותה מחר בערב. אם יש דרישה למשהו אחר - תרגישו חופשי...

למעלה