מפגש פורום

../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif

אנשים,מה דעתכם על מפגש בחופש הגדול? כבר יש לנו מקום מפגש:עזריאלי. אז עכשיו רק צריך שכל אחד ישרשר תאריך נוח ושעה נוחה למפגש. אז אני אתחיל: תאריכים נוחים:1.7.03-31.7.03 שעות נוחות:10:00-21:00 עכשיו תורכם.אוקיי,זה הניסיון האחרון שלי לעשות מפגש,אני לא מתכוונת להקפיץ את ההודעה הזו או לנדנד לכם.....אם אתם לא מעוניינים אז בסדר.... אבל אם כן:אז בבקשה תגיבו בשרשור הזה ותקחו את העניין הזה ברצינות,אחרת לעולם לא ניפגש.ובבקשה שהדברים יהיו ברורים,לא כמו בפעמים הקודמות שהמפגש התבטל יום לפני.עכשיו לא מבטלים מפגשים!קובעים יום ומגיעים בו.ועכשיו יש לנו מעכשיו מספיק זמן כדי לתכנן את זה......אני יודעת שאני לא היחידה כאן שרוצה מפגש,אחרת לא הייתי מעלה את הנושא בכלל. אוקיי,מעכשיו הכדור בידיים שלכם.....

SofyTofy

New member
../images/Emo41.gifשירשור מפגש../images/Emo41.gif

אוקיי, הוספתי הודעה לשירשור המפגש אבל זה כבר לא קופץ אז הנה מה שכתבתי, שרשרו תגובות לכאן: בבקשה שהמפגש יהיה ב-22 ליוני (יומיים אחרי סוף הלימודים) כי אז יש מפגש פורום חברים (כנראה שבתאריך הזה) ואני לא חושבת שאני יכולה לנסוע פעמיים לעזריאלי (אחרי הכל, אמא שלי צריכה לנסוע איתי) אז עדיף לי ששני מפגשי הפורומים יהיו באותו זמן... מי שמסכים שישרשר:
מי שיש לו בעיות עם זה שישרשר:
ונא להסביר למה כדי שנוכל לתקן את הבעיה.

תאריך זמני למפגש

סליחה מיכל אבל ההודעה למטה כבר לא קופצת ונראה לי שלא שמים לב אליה...אבל את יכולה לשרשר את זה כמובן.. אז ככה,התאריך הזמני הוא:14.7.03. אני אומרת זמני כי זה עדיין לא בטוח,זה רק תאריך ניסיוני.אם כולם יוכלו בתאריך הזה,אז הוא יהיה התאריך הקבוע שלנו.אז אם יש מישהו שלא יכול בתאריך הזה אז שיגיד.

SofyTofy

New member
../images/Emo127.gifמסכימה../images/Emo70.gif

לא משנה התאריך או השעה (אבל עדיף בבוקר או בסביבות 17:00 ולא ערב או צהריים)... משתתפת

SofyTofy

New member
השירשור שצריך להגיב עליו../images/Emo103.gif

הוא יותר למטה, הקפצת את השירשור הקודם.. את יכולה בבבקשה להקפיץ גם את השירשור הנוכחי

SofyTofy

New member
אה לא משנה...../images/Emo103.gif

אופס פאדיחות לעצמי
*מתפאדחת*

actress

New member
../images/Emo3.gifבעניין שרשורים אין לך מה לדאוג

בעעעעע.....

actress

New member
כל הודעה שאת כותבת לי ממש לא קשורה

למקום המיועד. אבל עזבי אני אגיב בהתאם לאיפה שצריך. לא יודעת לגבי אימוץ איקון ואם היית קוראת מה רשמתי היית מבינה לא יודעת לגבי המפגש נראה בסמוך לאירוע לא יודעת בקיצור מה את רוצה ממני

טוב אנשים תקשיבו זה התאריך הזמני

בבקשה תגידו אם אתם יכולים לבוא או לא.כי לפי מה שאני רואה עדיין לא מספיק אנשים הגיבו שהם באים...ובמפגש צריכים להיות הרבה אנשים... והמפגש יהיה בעזריאלי ב-15.7.03 בשעה 18:00. בבקשה תגיבו,כל מי שעדיין לא הגיב.תודה!

pompii

New member
15.7? טוב שלא באלף הבא...../images/Emo29.gif

אני לא חושבת שאני אבוא בתאריך הזה גם כי יש בגרות מועד ב' במתמטיקה יום אחרי בכל אופן, עצה ממני, אם תקבעו מועד קרוב באופן ספונטני יש סיכוי יותר גדול שזה יצא לפועל. כי בטח עד אז כבר מישהו לא יוכל, 15.7 זה עוד יותר מחודש....!

טוב אז בואו ניפגש היום!!!!!!!!!!!!!

כולם לבוא אליי הביתה ברגע זה.מי שרוצה לדעת איפה אני גרה שישלח לי מסר.אוקיי אני מתקשרת להזמין לכם מונית.תכינו כסף. ככה יותר טוב? בכוונה זה לעוד הרבה זמן,כדי שנספיק לארגן הכל וכדי שכולם יוכלו להגיע.וגם חודש עובר נורא מהר.חוץ מזה לא אמרת שאת לא עושה מועד ב' במתמטיקה?למה שינית את דעתך?בבקשה תבואי!חוץ מזה זה תאריך זמני,לא בטוח שזה יהיה בתאריך הזה,זה רק כדי לתת לכולנו קנה מידה. יאללה אנשים,רדו למטה,מונית לרמלה מחכה לכם.

לגבי המפגש מקווה להגיע../images/Emo45.gif

לגבי תאריך לא יודעת מה יהיה ולא יודעת איך אני לומדת סמסטר הבא אבל מקווה לטוב ומקווה להגיע אז תרשמו אותי בסימן שאלה בינתיים עד המשך השבוע שבו אני אדע איך המערכת שלי תהיה בסימסטר הבא.

pompii

New member
בסוך אני כנראה אעשה

שיכנעו אותי שאין לי מה להפסיד, גם ככה לוקחים את הגבוה... בכל אופן, אני בספק אם אני אבוא

למעלה