מפגש פורום 7.4.2004 ברה"ע

סנדרין

New member
אני אהיה בחו"ל בכל אופן, ../images/Emo142.gif

מה שחוסך ממני את הדיון הקבוע של 'למה את לא באה?' - 'כי אתם מבוגרים מדי
' - 'אבל זה לא משנה
' - 'זה כן' - 'זה לא' - 'אני בת 14' - 'אאוץ''

Tanath

New member
סתם כי אני קטנונית

ולא, אנחנו לא נפסיק להציק לך :) אחד מהמוזמנים חגג בר-מצווה לפני כשבועיים. אני לא יודעת אם הוא יגיע, אבל אם לא זה לא בגלל הגיל. אני יודעת, אני נודניקית...

Guy24Gold

New member
אני גם בן 14

וכולכם יותר גדולים ממני. וד"א- איפה זה בכלל. למרות שזה לא משנה כי אני נוסע לאילת בדיוק ביום רביעי(או שלישי בלילה)

The DDM

New member
אתם לא הכי צעירים בפורום

אני יהיה בן 14 רק ביולי אז אני בן 13 בנתייפ אני לא בא בגלל שאני לא מכיר אותכם.... אני לא בפורום הזה כמו שהייתי פעם...

Tanath

New member
אני לא יודעת

אני מקרינה באבק כוכבים, כרגיל. אולי אני אדע מחר, אם נקבע את הלו"ז של המקרינים.

BluePrint

New member
ואם כבר מזכירים הקרנות...

Shaolin Soccer בסוף המפגש האחרון היתה הפתעה נעימה ומצחיקה במיוחד. (למי שנשאר) אולי למפגש הזה נארגן את ההקרנה מראש?

Nihau

New member
עקרונית המפגש הזה נערך "בטבע"

ללא גישה לטלוויזיה אבל זה גם נערך בערך 4 דקות נסיעה מהמבצר של ניהאו ודרגורן אז לא צפויה בעיה אמיתית. מה תרצו לראות?

BluePrint

New member
טבע בא לי בטבעיות

אם טבע, אז טבע. ואני בעד. אבל אם יש ציפיה לצפיה, כבר הרבה זמן אני מצפה להזדמנות להציג לפניכם את הסרט Cast a Deadly Spell, שחושבני שלא הרבה מאיתנו ראו. הבעיה עם בעיות, היא שהן תמיד מגיעות מכיוון בלתי צפוי.

Nihau

New member
אין סיבה לא לאחד את האירועים

קודם משתוללים בטבע ומתמלאים היטב במזון משובח אם כי חרוך ואז בשמחה הולכים אל עבר המבצר שלנו ורובצים לראות את הסרט שלך בעוד אנחנו מעכלים לאיטנו... מסקנה:
גם לסרט ו
גם למנגל בטבע.

BluePrint

New member
"?where do we go from there"

זו שגיאה במפה, או שבאמת חסרים מאה מטרים של כביש? אני רק חושב שהנוהגים מבינינו לבטח מכירים כבר את הפלא הטכנולוגי "שלטי דרך", והנוסעים בתחבורה הציבורית יודעים להשתמש במודיעין המקוונן או האנושי. כך שאפשר לצאת מהנחה שצריך לעלות על כביש 5 בשביל להגיע, ונעבור ישר להוראות מדויקות יותר על איך להגיע לאותה גבעת סלעים.

למעלה