מפגש פורום #3

GnomeBubble

New member
מפגש פורום #3

טוב, אין לי מה לכתוב בינתיים, אני די עייף, אני רק רוצה לציין שהיה מפגש די קטן, אם כי נעים וחברותי
אולי זאת השביתה של הרכבות ואולי זה השלג שירד בירושלים לפני חודשיים וחצי, אבל פשוט לא הגיעו הרבה אנשים. ככה שמי שחשב שזה רק הוא שלא הגיע, שלא ידאג...
טוב, את המפגש הבא נעשה בחוה"מ פסח, ככה שלכולם יהיה יותר נוח. אז מה היה לנו בסוף?
חקרנו לעומק את כל הקאנג'י הבלתי-פתורים בדוג'ו של זאב (דרך אגב: 證 זאת דרך אחרת להגיד 証 akashi)
בורקסים
סרטון אנימציה קצר על איש עם ראש בצורת הר
הרצאה של סשה על יפן מתקופת ג'ומון (12,000 לפני הספירה!) עד תקופת הסנגוקו (המאה ה-16 לספירה)
הדגמת קליגרפיה של גיא - הרבה חזירים שמחים לשנה החדשה, וגם מזלות סינים אחרים
ערן הצליח סוף סוף להדביק מישהו באהבתו לשוגי בסה"כ היה כיף. minnasan, doumo arigatou!

SashTheRed

New member
בהחלט היה נחמד ביותר

היה חבל שלא באו הרבה אנשים, אבל גם מפגש קטן אינטימי כזה היה ממש אחלה, לבלות בין חברים, ולדבר בלי סוף על היפנית. אז תודה לכל מי שבא, כל מי שעזר, לגאי על הקליגרפיות, לערן על השוגי (וזה אדם שהשתגע על זה. אני מעדיף שחמט. פחות מסובך... אבל בסופו של דבר, התחלנו לתפוס את העניין יותר), לבועז על סרטון האנמציה על האיש שאכל גרעין של דובדבן וגדל לו עץ דובדבן על הראש, לאיש שהראה לנו את הדגמת האיידו (מצטער, איש, לא יודע את שמך. אבל תודה בכל מקרה, היה מגניב), ולהילה על ציור הקטסושירו החמוד :) אצפה למפגש הבא בכיליון העיניים! :) ועוד דבר... בועז... מה זו התמונה המשונה ולא קשורה הזו מלמעלה? אל תגיד לי שזה האניווה...

Tenguy

New member
זה האניווה ../images/Emo13.gif ול-JPing אני עובד על

עוד קליגרפיות של הסימנית הדרקון.. אני בטוח אני יכול לכתוב יותר טוב ואז אתן לך קליגרפיה חתומה מושלמת
למפגש הבא אני בטוח אתאמן על כל הסימניות (כולל ציורי סומי-אה) ולא נצטרך לחפש יותר במילונים....

GnomeBubble

New member
זה אכן האניווה

נכון שהוא חמוד? לאיש הנחמד שהדגים לנו איאיידו קוראים פאביו, ואת סרטון האנימציה השאיר לנו במתנה זאב. ככה שתודות להם תצטרך להעביר דרך זאב

JPing

New member
היה מפגש נחמד

קצת קטן אבל אנשים שיחקו שוגי :) והיה Geek Talk נחמד בהתחלה . נ.ב. אני חושב שיותר משוגי הדבקתי מישהו אם המוזיקה של מריו (sash ;))

ToHrU

New member
אני לא יודעת מה אתכם

אבל בשבילי כל מפגש בנושא יפן הוא כיפי ובטח מפגש של הפורום :) בהתחלה קצת חששתי שישעמם כי לא הגיעו הרבה אנשים אבל בסופו של דבר ככה יצא לי לדבר יותר עם אנשים שבקושי דיברתי איתם בפעמיים הקודמות והיה אחלה ^_^ גיא - תודה רבה על הקליגרפיה המדהימה של הנמר - מחר היא הולכת למסגור ואז ישר לחדר :) סשה - הייתה אחלה הרצאה (ואני מקווה שלא תתבייש לתלות את הציור שלי בחדר חחחח) רן - אני מקווה שהגעת בשלום לגלילות והיה ממש כיף לדבר ולצחוק פורבול - היה כיף לצפות באנימות בדרך חזרה קורל - המקסימה, מקווה לראותך עוד שבוע באנימה קון (אה וגם את סשה) למרות שאני אגיע בסביבות שתיים וחצי רק :( זאב - למרות שלא נכח, תודה על האירוח בדוג'ו המדהים וכמובן לבועז - על הארגון, על ההשקעה (וכמובן על הטרמפ חחחחחח)

למעלה