נכוןן!!!
S sh00sha New member 22/8/06 #21 =) אז מה אם לדעתי ערבית פליק פלאק סלטה לוקחת כל פירואט. לא אומר שלא היה לי כיף היום עם אנשים נחמדים! D=
=) אז מה אם לדעתי ערבית פליק פלאק סלטה לוקחת כל פירואט. לא אומר שלא היה לי כיף היום עם אנשים נחמדים! D=
M Miss Pointe New member 22/8/06 #20 ../images/Emo176.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
N NeTa MuFlEtA New member 22/8/06 #26 יא אני שמחה שנהנתן... ../images/Emo13.gif../images/Emo217.gif אוף כ"כ רציתי לבוא. =/ אבל יהיו עוד פעמים, נכון? מחכה לראות תמונות.
יא אני שמחה שנהנתן... ../images/Emo13.gif../images/Emo217.gif אוף כ"כ רציתי לבוא. =/ אבל יהיו עוד פעמים, נכון? מחכה לראות תמונות.
ב בוביתוששששש New member 23/8/06 #30 אוףףףףףףף כ"כ רציתי לבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואם היא לא הייתה מבריזה לי הייתי שם איתכןןןןןןןןן ומה אתן מבאסות אותי?? תגידו לא נהננו היה ממש חרא...חח סתאאאאםםםםםםםםםםםםם ברור שאני שמחה שנהנתן... פעם הבא אני שם!!!! ותמונות מהרררר
אוףףףףףףף כ"כ רציתי לבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואם היא לא הייתה מבריזה לי הייתי שם איתכןןןןןןןןן ומה אתן מבאסות אותי?? תגידו לא נהננו היה ממש חרא...חח סתאאאאםםםםםםםםםםםםם ברור שאני שמחה שנהנתן... פעם הבא אני שם!!!! ותמונות מהרררר
ק קמילה ו טיטאן New member 25/8/06 #31 שמחה שנהנתן../images/Emo70.gif אני באותו הזמן הייתי בטורקיההה אחח למה חזרתי למה