אז ככה- בשבוע הראשון של פסח אני ממש מעדיפה שלא כי יש לי טיול ב28-30.3 וכל ההכנות יהיו גם לפני...ובשבוע השני אני עדיין לא יודעת אם אני נוסעת..אז כשזה יתקרב אני אודיע...
לא נראה לי שההורים שלי כל כך ישמחו אם אני אלך למפגש פורום אחרי מה שהם ראו אתמול בטלוויזיה
[להזכירכם: ערוץ 2- פדופילים ורוצחים שמתכתבים עם ילדות בנות 8 כדי לאנוס אותן
] אבל אני אנסה לשכנע אותם בכל זאת... האמת שנראה לי שהם יהיו יותר בטוחים אם אני אלך לשם עם עוד מישהו בגילי.. מישהו? אהה..רותם אל תדאגי לא רק היומן שלך באקה..
כלומר, את לא נפגשת איתנו אחד על אחד באיזה מקום חשוך ואפל שומם אנשים XD זה קניון, ועוד בת"א המקום הכי מלא באנשים. מלבד זה שהם מוזמנים ללוות אותך לקניון לראות שאת באמת לא הולכת לפגוש איזה פדופילים מטורפים XD תעלי להם, ותציעי להם את הדברים האלו, אולי הם ישקלו זאת שוב :]
וגם אני לא מכירה אף אחד (חוץ ממיה שהסיכויים שהיא תגיע הם כמו הסיכוי שאליהו הנביא יגיע יחד איתה)ממממממ.... מה אתם אומרים????? אני מרגישה קצת....איך לאמר....מאותגרת גיל בכל הנוגע לפגישה
את יודעת אולי את לוח הזמנים שלך לתאריכים האלו? כי בתאכלס, אחרי התחשבות בכל הבקשות של כולם, יש לי תאריך שבחרתי, אבל אם יש גם לך תאריכים שלא מתאימים משם, בבקשה תגידי שאני אדע ^^"