מפגש פורום - תיכנונים

ellapr41

New member
רגע, החופש לא מתחיל ב25???

אני בספרד מ1-6 באפריל.. אני יכולה רק ב4\8.. אבל יש עוד שבוע לפני זה לא??

ellapr41

New member
יופי.. מי קורא את כל השרשור?!?!?

עכשיו גיליתי שאת גילית (ושאת מתנהגת בתוקפנות מעט מדאיגה כלפי היומן שלך..) =) אז אני יכולה גם ב 4\8 וב26-29... וב25 אני לא יכולה כי יש לי יומולדת!!! =)

Hawkgirl

New member
איך אפשר שלא לקרוא הכל?!

ואחלה *מסמנת* והיה עוזר לי אם תגלי את השם #&%$ ואין שום דבר רע להתעלל ביומן הזה מדי פעם XD

אממ...

אז ככה- בשבוע הראשון של פסח אני ממש מעדיפה שלא כי יש לי טיול ב28-30.3 וכל ההכנות יהיו גם לפני...ובשבוע השני אני עדיין לא יודעת אם אני נוסעת..אז כשזה יתקרב אני אודיע...

מאיוש33

New member
מפגש פורום!!!

לא נראה לי שההורים שלי כל כך ישמחו אם אני אלך למפגש פורום אחרי מה שהם ראו אתמול בטלוויזיה
[להזכירכם: ערוץ 2- פדופילים ורוצחים שמתכתבים עם ילדות בנות 8 כדי לאנוס אותן
] אבל אני אנסה לשכנע אותם בכל זאת... האמת שנראה לי שהם יהיו יותר בטוחים אם אני אלך לשם עם עוד מישהו בגילי.. מישהו? אהה..רותם אל תדאגי לא רק היומן שלך באקה..

Hawkgirl

New member
אני לא חושבת שיש להם מה לחשוש OO"

כלומר, את לא נפגשת איתנו אחד על אחד באיזה מקום חשוך ואפל שומם אנשים XD זה קניון, ועוד בת"א המקום הכי מלא באנשים. מלבד זה שהם מוזמנים ללוות אותך לקניון לראות שאת באמת לא הולכת לפגוש איזה פדופילים מטורפים XD תעלי להם, ותציעי להם את הדברים האלו, אולי הם ישקלו זאת שוב :]

tiky2

New member
יש פה מישהו מי-ם והסביבה?

יכול להיות שההגעה שלי די תלויה בזה... נו, יש?

lsabag

New member
אממ אשמח להגיע אבל...

זה באסה כי נראה לי שאני הכי "מבוגר" פה... (22) וגם אף אחד לא מכיר אותי מלבד avi88 (שאגב... גם הוא נעלם...)

Hawkgirl

New member
לא נורא, נו מה P:

תשתלבו בחברותא D: הוהוהוהוהוהוהוהוהו XPPP

qweenDDD

New member
המממ ....המממממממ

אני הכי מבוגרת פה אז קצת כבוד!!!!
וגם אני לא מכירה אף אחד (חוץ ממיה שהסיכויים שהיא תגיע הם כמו הסיכוי שאליהו הנביא יגיע יחד איתה)ממממממ.... מה אתם אומרים????? אני מרגישה קצת....איך לאמר....מאותגרת גיל בכל הנוגע לפגישה

OrlyNL

New member
תבואי../images/Emo70.gif אני גם רוצה להגיע

בתקווה שזה יהיה בתאריך שנוח לי... תבואיתבואיתבואי!!

Hawkgirl

New member
אורלי, מה התאריכים שנוחים לך?

את יודעת אולי את לוח הזמנים שלך לתאריכים האלו? כי בתאכלס, אחרי התחשבות בכל הבקשות של כולם, יש לי תאריך שבחרתי, אבל אם יש גם לך תאריכים שלא מתאימים משם, בבקשה תגידי שאני אדע ^^"

OrlyNL

New member
תראי, בעיקרון...

אני עובדת כל יום, אז תחליטו אתם, ואם אני אוכל לקחת יום חופש - אני אבוא (אבל אני לא מבטיחה). בקיצור...זה לא משנה לי. והמון תודה על ההשקעה

qweenDDD

New member
אני אראה איך זה מסתדר לי עם החופש

של הילדים....תודיעו לי, מקסימום אני אבוא עם כולם לעזריאלי.....ואז יהיו לי מליונת'לפים בייביסיטר ואני אוכל להסתובב בשקט בקניון

למעלה